Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne, netušíte někdo, proč špatně fungují bluetooth sluchátka jen a výlučně na Skypu?
S mobilem fungují, s tabletem taky, s počítačem taky (youtube, mp3,...), ale jakmile spustím Skype, tak je zvuk modifikovaný. Celá řeč vrže, skřípe, duní, zrčí... ale přenos hlasu tam v nějaké podobě je (když student mluví extrémně pomalu a zřetelně, tak se tomu dá i trochu rozumět).
Dělá to jenom Skype, např. Google Meet je v pohodě.
V nastavení programu jsem zkoušela ručně vybrat spárovaná sluchátka (místo automatického výběru), beze změny.
Předem díky
za nápady, co by to mohlo být a co s tím
Ještě mi teď došlo, že přenos zvuku ode mě (integrovaným mikrofonem) funguje v pohodě. Student na druhé straně mě s těmi sluchátky slyší dobře.
Kdyby nebylo kompatibilní bluetooth, tak by nefungovaly vůbec, ne?
Zkusím ještě druhý laptop. Jiná sluchátka zatím nemám šanci vyzkoušet, kolegové z okolí používají drátová (ta mi fungují se Skypem v pohodě) a na poslech v mé věkové skupině asi nikdo ![]()
Muselo se to nějak špatně sejít. Problém jak na straně Skypu (jiné komunikační programy fungují), tak na straně BT sluchátek (jiná sluchátka fungují).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.