Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černobílá hra

Od: matys odpovědí: 10 změna:

poraďte mi prosím. Když zapnu hru vypadá takto:obrázek 1. Můžu to změnit někde v nastavení?

Černobílá hra

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na TV změnit NTSC na PAL

Nebo je to na PC?

matys
hodnocení

na notebooku

Na externím monitoru nebo na displeji notebooku?

Ve win je vše OK barevné?

...

Grafická karta má nainstalované ovladače? Aktuální? Víš, kde to hledat v ovládacích panelech?

matys
hodnocení

počítačům vůbec nerozumím ale ve win je vše barevné

co to je za hru?

matys
hodnocení

Je jich více Roblox jsem sem dal jen tak pro ukázku, ale dělá to více her např: shiginima launcher nebo T laucher

Zkus nainstalovat novej DirectX

matys
hodnocení

mám DirectX 12 a pořád to je takové jak aktualizuju ovladače graf. karty?

Na stránkách výrobce notebooku je suuport a podpora. Tam vybereš svůj win a vyskočí ti ovladače pro 32bit a 64bit. Možná pro 10sítky nevyskočí nic a budeš muset tam nacpat ovladač ručně od Windows 8.1.

Pak klasicky nainstaluješ nebo přes ovládací panely a systém vložíš a aktualizuješ.

Těžko se to popisuje, takže si někoho schopného najdi.

Nebo ti tu někdo poradí lépe.

Nepíšeš ani to základní. Co máš za počítač a jaký systém. Ale chápu, když PC nerozumíš, tak to nenapadne hned.

matys
hodnocení

Moc děkuji za snahu pomoct takovému lajkovi jako já. Nějak to vyřeším a budu se držet toho co jste mi napsal(a)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]