Nejste přihlášen/a.
dobrý den, jakou navigaci do telefonu by jste mi doporučili? dekuji P.
Používám spíše vyjímečně,Waze a mapy cz.Obě občas udělají neplechu.Ale vždynež někam jedu (kde neznám trasu!) nejprve papírová-najdu trasu a zjistím průjezdní body,příp.čísla komunikací (jednu z tras jedu je ze 75% po komunikaci s číslem 23) a navi v tlf nebo v tbl mám jako zálohu !
Diesle, jsme na tom stejně, před delší cestou použiju různé mapy v počítači, zkontroluji uzavírky na dopravniinfo.cz/...
udělám bodový scénář, předám ho manželce, aby za jízdy nespala a hlídala mne.
Jezdím podle Waze, hlavně protože mě nejednou zachránila před kolonami či hlídkou.
Nevýhoda je, že pro pár ušetřených metrů (a to doslova) vás klidně pošle z hlavní rovné volné silnice do uliček, kde se dá jet tak dvacet.
Jezdím denně po celé republice, vyzkoušel jsem snad všechny navigace a zůstal jsem u Waze, protože potřebuji na čas dojet k zákazníkovi, ne kysnout v kolonách.
Řekl bych, že nežere. Kdysi, před zrušením roamingu po EU jsem sledoval spotřebu dat v zahraničí - vycházelo to cca 1MB na 100km.
Mám sice služební mobil, takže mě data nijak neiritují, nicméně se vejdu s do 1GB měsíčně - a to se bavíme nejen o navigaci na nějakých cca 8000km, ale hlavně i připojení k netu, stahování mailů atd.
Osobně užívám mapy.cz (+ staženou off-line). Má hlavně v malých obcí pojmenované uličky, což já potřebuji. Spolupracovník nedá dopustit na Waze. Zde je srovnání postarší (Google se dost mezitím přebarvil, i mapy.cz se vylepšily) testado.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.