Nejste přihlášen/a.
Tak manžel už nechce novou anténu,ale chce satelit .Můžete mi prosím Vás poradit od koho by jsme si to měli nechat nainstalovat.Od Skylinku? Nebo od někoho jiného .Děkuji.
Společnost Skylink žádné antény neprodává a neinstaluje. Skylink je provozovatelem satelitního vysílání. Nemáte-li s příjmem satelitního vysílání zkušenosti, najděte si pomocí googlu prodejce satelitní techniky. Ten vám pak dodá satelitní anténu a satelitní přijímač. Prodejce vám také jistě doporučí technika, který anténu nainstaluje a na přijímač načte programy. Na stránkách Skylinku si předem přečtěte, jaké programové balíčky Skylink nabízí.
Nevím na co se chce dívat.Teť se na telku moc nedívá.Podle mě akorát nechce být ,,zaostalý,, ,když všichni kolem mají na barákách parabolu.Mě stačí to co se chytne na anténu.On je ,ale hnedka uražený ,když není po jeho.Anténu jsem vždycky přidělávala já i telku jsem koupila a zprovoznila .Teť to ,ale blbne co se přešlo na DVB-T2 a on hnedka ať s tím něco udělám.Řekla jsem ,že nevím co s tím a ať s tím udělá něco on a už bylo zle.Tak jsme bez signálu úplně.
Píšete, že manžel nechce novou anténu. Ale nová anténa určená k příjmu pozemního vysílání problém spojený s DVB-T2 nevyřeší. Buď si koupíte settopbox, který se zapojuje mezi anténu a televizor nebo nový televizní přijímač, který umí přijímat vysílání ve standardu DVB-T2. Tímto způsobem lze přijímat něco kolem 40 programů. A pořizovat si satelitní anténu a přijímač jen proto, že to mají sousedé - no nevím, nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.