Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého dodavatele

Od: futra odpovědí: 6 změna:

Tak manžel už nechce novou anténu,ale chce satelit .Můžete mi prosím Vás poradit od koho by jsme si to měli nechat nainstalovat.Od Skylinku? Nebo od někoho jiného .Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Společnost Skylink žádné antény neprodává a neinstaluje. Skylink je provozovatelem satelitního vysílání. Nemáte-li s příjmem satelitního vysílání zkušenosti, najděte si pomocí googlu prodejce satelitní techniky. Ten vám pak dodá satelitní anténu a satelitní přijímač. Prodejce vám také jistě doporučí technika, který anténu nainstaluje a na přijímač načte programy. Na stránkách Skylinku si předem přečtěte, jaké programové balíčky Skylink nabízí.

hodnocení

3x
Záleží na co chcete koukat. Nemá smysl platit za příjem satelitu pokud vám stačí běžné programy které jsou dostupné terestricky zadarmo. Jestli jde pánu domu o sportovní kanály tak si za ně bude muset platit. U Skylinku ani Digi v základním balíčku nebudou a rozšířené balíčky začínají někde kolem 2500.- za rok plus základní cena.
Osobně bych dal přednost IPTV. To nabízí často poskytovatel vašeho internetu levněji než satelitní operátoři. Jedinou výhodou Skylinku je, že k satelitu přidává až 4 další připojení IPTV o které se můžete v rodině podělit takže pak zaplatíte místo pěti paušálů jen jeden.
futra
hodnocení

Nevím na co se chce dívat.Teť se na telku moc nedívá.Podle mě akorát nechce být ,,zaostalý,, ,když všichni kolem mají na barákách parabolu.Mě stačí to co se chytne na anténu.On je ,ale hnedka uražený ,když není po jeho.Anténu jsem vždycky přidělávala já i telku jsem koupila a zprovoznila .Teť to ,ale blbne co se přešlo na DVB-T2 a on hnedka ať s tím něco udělám.Řekla jsem ,že nevím co s tím a ať s tím udělá něco on a už bylo zle.Tak jsme bez signálu úplně.

Píšete, že manžel nechce novou anténu. Ale nová anténa určená k příjmu pozemního vysílání problém spojený s DVB-T2 nevyřeší. Buď si koupíte settopbox, který se zapojuje mezi anténu a televizor nebo nový televizní přijímač, který umí přijímat vysílání ve standardu DVB-T2. Tímto způsobem lze přijímat něco kolem 40 programů. A pořizovat si satelitní anténu a přijímač jen proto, že to mají sousedé - no nevím, nevím...

futra
hodnocení

Máme už rok nový set-top-box Tesla.Včera večer vše přestalo jít.Šla jsem se dnes mimo jiné kouknout na anténu a je dost rezavá.Řekla jsem mu ,že si musíme dát novou.Jestli to ,ale bude mít vliv na příjem nevím.Tak on nejdřív ,že jo a teť zase ne ,že chce satelit.

hodnocení

0x
Tak ať si pořídí android box a může mít jak satelit tak pozemní přes internet. Anebo třeba netflix, YouTube atd atd. Vyjde to i levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]