Dobrý den, mám otázku ohledně údržby RC Auta (těch dražších). Mám vyhlédnuté toto auto rcprofi.cz/... a nevím, kde bych mohl sehnat náhradní baterku a gumy. Jelikož jsem začátečník tak nevím, jak se správně o takovéto auto starat. Mohl by mi prosím někdo poradit? Díky moc
Eshop má pneu aj akupack priamo v zozname - “Příslušenství a náhradní díly”. Batéria vyzerá byť podľa rozmerov vyskladaná z článkov NiMH rozmeru “2/3 A”. Usporiadanie “side-by-side”. Typ konektoru z hlavy neviem, vyzerá štandardne a ak nie, snáď sa bude dať preletovať. Tá dodávaná s modelom má ale pomerne mizernú kapacitu. Osobne by som šiel - aj vzhľadom k ročnej dobe - asi do niečoho, čo zvládne terén a nevadí tomu blato. Teda, pokiaľ nemáte k dispozícii veľkú halu alebo aspoň prázdne podzemné garáže. Vzhľadom na to, že sám predajca deklaruje, že to vlhkosť, výzbroj asi nebude extra robustná. A teoretickú maximálku 35 km/h v obývačke nevyužijete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.