Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB DVB-T2 tuner

Od: johnny* odpovědí: 11 změna:

Koupil jsem USB Stick DVB-T2/T/FM+DAB TV tuner do PC . Pomocí přiloženého CD jsem nainstaloval ovládací program , ale nejde spustit hledání TV programů a FM stanic . Anténa je venkovní a používá se na TV . Předtím jsem měl AverTV USB DVB-T/FM a tam vše fungovalo ! Kde může být chyba?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A typ tuneru je jaký? Jak se jmenuje?

111®
hodnocení

0x

je ten tuner videt ve správci zařízení?

johnny*
hodnocení

Je to tento USB TV Stick- viz obrázky . Známý mě to dovezl z východu . Je tam napsáno jen DVBC-TVR

USB DVB-T2 tuner
USB DVB-T2 tuner #2

Já myslím, že máte smůlu. To, že je tam napsáno T2 a výrobce je východní "no name", ještě neznamená, že to u nás poběží.

hodnocení

0x

Počítám že tohleto je ono?

Tak máte smůlu - MPEG-4 H.264 (AVC)

aliexpress.com/...

Ale tyto vlastnosti nemají vliv na (ne)spuštění vyhledávání. Pravdou ovšem je, že za daných okolností je to vyhledávání zbytečné.

Co sem se díval, tak tato věcička je přes 6 roků stará a ovladače do pc má na win. - XP, visty a 7-čky

Tak možná že je chyba v ovládačích

Jestli to má 6let tak pochybuju, že to splňuje specifikaci pro naše dvb-t2.
kare
Libire007 taky, že nesplňuje. My v ČR máme H.265 :) Pokud by to tazateli fungovalo tak víc než zvuk z toho nedostane.

A tak pokud žije u hranic, může chytat aspoň sousedy, já tak mám Poláky a Slováky;)

hodnocení

0x

Kdyby jsi nevymýšlel ptákoviny a koupil si opět AVerMedia, fungovalo by to a neměl bys žádný problém. Tenhle zázrak můžeš klidně odnést do popelnice a koupit si AVerMedia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]