Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde něco udělat s reklamou v mobilu?

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:

Už jsem z toho na nervy, dám cokoliv do vyhledávače, otevře se to a v zápětí mi naskočí reklama a překryje celou obrazovku, dám zpět a znovu. Prakticky si nemohu nic na netu číst. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A jaký vyhledavač používáte? Google tohle nedělá. Pokud ano máte v mobilu škodnou.
hodnocení

Mám chrome

V čem hledáte? Google, Seznam... nebo něco jiného?

hodnocení

Chrome a někd mi skočí reklama i při otevírání mailu.

motak
hodnocení

1x
Blokada.org

hodnocení

0x

Jak v mobilu, tak v počítači používám Operu. V mobilu, v nastavení Opery je hned první položka blokování reklam. Používám a jsem spokojen. Pravda, některé weby se při blokování vztekají, tak se nechá udělit výjimka.

inspa*
hodnocení

0x

V mobilu používám Opera Mini - a to už o dob, kdy ještě neexistoval Android a byla to aplikace v Java. Stránky, které chcete vidět filtruje přes své servery, ořeže všemožný balast a vaše data tak zatíží minimálně. To byl vlastně důvod, proč jsem ho tehdy v pravěku začal používat - limity na data byly brutální a bylo to drahé, tohle mi hodně ušetřilo. A používám Opera Mini dodnes, snad ze zvyku, už dnes nemám problém s objemem dat z browseru (dnes zatěžují spíš videa). Dnes už má samozřejmě aplikaci pro Android a tahle míra šetření dat se dá vypnout, zapnout a dokonce snad regulovat v několika úrovních.

olinl
hodnocení

0x

Můžeš nainstalovat ruskou aplikaci Bromite, reklamy opravdu blokuje. Mě ale děsí, že je ruská..

ra20z*
Také používám Bromite, ať vji vymyslel kdokoli pro mne je důležitější že odfiltruje většinu reklam.

bublaaa*
hodnocení

0x

Zkuste jiný prohlížeč. Dříve jsem doporučoval Firefox for Android, ale to už nedělám, protože ho vývojáři při posledním redesignu neskutečně zmršili.

Teď zkouším na mobilu prohlížeč Vivaldi a jsem s ním celkem spokojený.

st
hodnocení

0x
Pokud vyskakuje reklama i v systému a různých ap.tak buď máte v mobilu nějaký ten adware,tj dělá to nějaká nainstalovaná aplikace která vám tam tu reklamu cpe,nebo je to součást systému jako u Xiaomi kde to jde vypnout, hůř je to pak nějaká noname Čína kde se toho jen tak nezbavíte. Tj stáhnout solidní antivir a proskenovat, pokud nepomůže tak tovární nastavení nebo rovnou přehrání firmvare,viru v systému se jinak bez rootu zbavuje těžce.Jako firewall jinak používám Adguard,filtruje i reklamu,je ale placený u nás na měsíční bázi, ovšem na Ebai koupíte pořád původní doživotní licence. Opera už není taky co byla, teď patří Číňanům a místo odstraněné reklamy tam přidá vlastní,ale je to lepší než nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]