Nejste přihlášen/a.
Už jsem z toho na nervy, dám cokoliv do vyhledávače, otevře se to a v zápětí mi naskočí reklama a překryje celou obrazovku, dám zpět a znovu. Prakticky si nemohu nic na netu číst. Děkuji.
V mobilu používám Opera Mini - a to už o dob, kdy ještě neexistoval Android a byla to aplikace v Java. Stránky, které chcete vidět filtruje přes své servery, ořeže všemožný balast a vaše data tak zatíží minimálně. To byl vlastně důvod, proč jsem ho tehdy v pravěku začal používat - limity na data byly brutální a bylo to drahé, tohle mi hodně ušetřilo. A používám Opera Mini dodnes, snad ze zvyku, už dnes nemám problém s objemem dat z browseru (dnes zatěžují spíš videa). Dnes už má samozřejmě aplikaci pro Android a tahle míra šetření dat se dá vypnout, zapnout a dokonce snad regulovat v několika úrovních.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.