Nazdar, mate někdo zkusenost s těmito sluchátky? Dokáží pomoci při homeoffice,když kolem vás běhají, ječí a mlátí věcmi děti? Nebo to filtruje jen monotónní typy zvuku(motor v letadle atd.. )?
Máte na mysli, sluchatka. pro reprodukci hudby či hovoru? Mám tyto m.heureka.cz/... Okolí zvuky to celkem dost tlumí. Nemusí sedět každému pocitově .Ale nevím jaké hledáte konkrétně.
kamil3k
Sluchátka s aktivním potlačením okolního zvuku(ANC). Primárně tedy pro odfiltrovani okolí,abych se mohl soustředit na práci, jestli hrajou o něco líp než nějaké jiné stejne nepoznám.
Z podobného důvodu používám Sony MDR-XB950N1 a fungují výborně. K práci si pouštím hudbu, a když na mě někdo i z blízka mluví, vůbec o tom nevím. Za dobrou cenu se dají sehnat bazarové na internetu.
Pro lepší izolaci budou lepší náhlavní sluchátka než špunty. Já zkoušel jedny od Sony, ale ty nejsou zrovna nejlevnější a pak Lamax noisecomfort anc. Ty taky nebyly špatný. Záleží kolik za ty sluchátka chceš dát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.