Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesla ARS 8107 - sundání sítěk

Od: rosta* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám doma 2 páry těchto reproduktorů a potřeboval bych u nich prohodit síťky, aby síťky v lepším stavu jsem měl na reproduktorech, na které hraju a ty v horším stavu byly na zkušebních reproduktorech. Nedaří se mi síťky s reprobeden vyndat. Nevíte náhodou jak síťky vyndat? Podle mě to bude podobné jako u ARS 9204. To je známější typ.

Předem děkuji za všechny odpvědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, z fotek se zdá, že tam jsou magnety (v každém rohu), tak musíte překonat tahem jejich odpor (možná použít nějaké ploché "páčidlo" / šroubovák). Zdravím!

V rozích jsou plastové úchyty pro vytažení přední desky s reproduktorem a současně jsou to zarážky rámečku se síťkou...

hodnocení

0x

Pomůžou fotky?

repromania.net/...

Jinak pokud je budeš měnit, tak bych i za cenu roztržení kouknul pod síťku, jak je uchycená.

rosta*
hodnocení

Tyto fotky jsem už viděl. Podle mě by neměl být problém síťky normálně vytáhnout. Když se o to pokusím, takbto nejde.

hodnocení

0x

Přední rámeček drží na čtyřech kolících, upevněných zatlačením v dírkách, viz šipky; jsou někdy hodně natěsno...použijte plastové páčidlo a postupně uvolňujte. Doufám, že tam nikdo nepoužil lepidlo...a ty větší otvory vpravo a vlevo uprostřed ...už si přesně nepamatuji, zda je tam nějaký kolík...ale jde to...

doplněno 03.11.20 18:55:

Nedávno jsem měnil síťku na Philips, uchycení je tam stejné, na kolíky...taky to šlo ztuha...

Tesla ARS 8107 - sundání sítěk
rosta*
hodnocení

Už se mi to povedlo. Vaše rada je správná až na jednu věc: Tam, kde jsou šipky patří šroubky. Knoflíčky patří do větších dvou dírek mezi nimi.

rosta*
hodnocení

Po radě pána, který se živí prodejem audiotechniky vyřešeno. Páčil jsem to příborovým nožem. Bohužel se to neobešlo bez zlomení jedné "pacičky".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]