Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma 2 páry těchto reproduktorů a potřeboval bych u nich prohodit síťky, aby síťky v lepším stavu jsem měl na reproduktorech, na které hraju a ty v horším stavu byly na zkušebních reproduktorech. Nedaří se mi síťky s reprobeden vyndat. Nevíte náhodou jak síťky vyndat? Podle mě to bude podobné jako u ARS 9204. To je známější typ.
Předem děkuji za všechny odpvědi.
1x
Dobrý den, z fotek se zdá, že tam jsou magnety (v každém rohu), tak musíte překonat tahem jejich odpor (možná použít nějaké ploché "páčidlo" / šroubovák). Zdravím!
0x
Přední rámeček drží na čtyřech kolících, upevněných zatlačením v dírkách, viz šipky; jsou někdy hodně natěsno...použijte plastové páčidlo a postupně uvolňujte. Doufám, že tam nikdo nepoužil lepidlo...a ty větší otvory vpravo a vlevo uprostřed ...už si přesně nepamatuji, zda je tam nějaký kolík...ale jde to...
doplněno 03.11.20 18:55:
Nedávno jsem měnil síťku na Philips, uchycení je tam stejné, na kolíky...taky to šlo ztuha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.