Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma 2 páry těchto reproduktorů a potřeboval bych u nich prohodit síťky, aby síťky v lepším stavu jsem měl na reproduktorech, na které hraju a ty v horším stavu byly na zkušebních reproduktorech. Nedaří se mi síťky s reprobeden vyndat. Nevíte náhodou jak síťky vyndat? Podle mě to bude podobné jako u ARS 9204. To je známější typ.
Předem děkuji za všechny odpvědi.
Dobrý den, z fotek se zdá, že tam jsou magnety (v každém rohu), tak musíte překonat tahem jejich odpor (možná použít nějaké ploché "páčidlo" / šroubovák). Zdravím!
Přední rámeček drží na čtyřech kolících, upevněných zatlačením v dírkách, viz šipky; jsou někdy hodně natěsno...použijte plastové páčidlo a postupně uvolňujte. Doufám, že tam nikdo nepoužil lepidlo...a ty větší otvory vpravo a vlevo uprostřed ...už si přesně nepamatuji, zda je tam nějaký kolík...ale jde to...
Nedávno jsem měnil síťku na Philips, uchycení je tam stejné, na kolíky...taky to šlo ztuha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.