Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkódování programů na satelitu

Od: eda* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,pořídil jsem si satelit s dvouma LNB se Set Top Boxem Homecast S 3000 CR.Chtěl bych si k němu pořídit dekódovací kartu na madarské televize (M1,M2 RTL KLUB,DUNA atd),jsou to kódované programy,ale nikde(Skylink,UPC,CSLINK)mi zatím nevěděli vyhovět.Můžete mi poradit,jakou kartu nabo co bych si měl pořídit.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

pokud chcete maďarské programy, předpokládám že maďarsky umíte. Obratte se na poskytovatele v Bratislavě. Tam 100% uspějete. U nás to neposkutyjí. Pokud ani tam ne, tak v přímo v Budapešti na Vaci ut. je pobočka, popřípadě Rakoci krt.

Ale myslím , že uspěšný budete už na Slovensku.

juvla*
hodnocení

0x

Tady něco máte http://www.olcso.tv/. Ale zdá se mě že to má kodování CONAX.

mon*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o zahraniční programy tak jediná možnost mít nějakého známého v Madarsku který by Vám byl ochoten na své jméno a své bydliště kartu předplatit tzn i zaregistrovat .Jiná možnost je najít nějakého překupníka na Slovensku ovšem jak víte je to sázka do loterie!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]