Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý call recorder(nahrávač hovorů)

Od: bauerlukin® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den pár těchhle zaznamenávačů hovorů na mobilním telefonu jsem vyzkoušel ale nic moc... Pořád jsou s nimi nějaké problémy-občas se mi nenahrál celý hovor atd. Našel jsem taky pár dobrých nahrávačů, které ale po pár dnech či týdnech byly odstraněny z Google play a tedy byly nedostupné. Svůj telefon totiž používám i jako služební(mám tam druhou sim kartu) a občas mám docela důležité hovory, byl bych tedy rád aby se to zaznamenávalo(např. kvůli možným soudům).

Taky občas něco zapomenu z toho na čem přesně jsme se domluvili, co přesně ten druhý říkal apod., to je druhý důvod proč si to chtěl pořídit.

A ještě mám jednu otázku, jestli v případě, že by se se mnou chtěl doopravdy někdo soudit je možné ty hovory vytáhnout z toho telefonu i bez toho nahrávače?

Byl bych ochotný si platit za tyto služby.

Díky

doplněno 03.11.20 09:16:

mám android

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z návodu Xiaomi Redmi Note 9 Pro...jedna z možností

Funkce během hovoru
Během hovorů máte k dispozici několik možností.
· Záznamník: Do Záznamníku můžete nahrávat hovory a ukládat zvuky.
· Poznámky: Vytvářejte poznámky, které budou uloženy do aplikace Poznámky po ukončení
hovoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]