Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notifikacni dioda Xiaomi redmi 9

Od: zabkag® odpovědí: 19 změna:
Dobry den,prosim kdo ma a nevo vi jestli maji telefony Xiaomi redmi 9,nebo Xiaomi redmi 9 pro notifikacni diodu?Dekuji...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Lze zapnout Světelnou kontrolku v Nastavení - Další nastavení a tam ji už najdete... malá zelená dioda LED v horním rámečku... bliká při novém oznámení...SMS, nepřijatý hovor...sice takové nic, ale pomůže
doplněno 02.11.20 15:51: Mám devítku, taky zjišťuji, co nevím...
hodnocení

Super to jsem presne mela n mysliJsem na to zvyklá a u noveho telefonu by mi to moc chybelo.Dekuji vam

Nikde jsem se o tom nedočetl, až při fyzickém nastavování mobilu...a ještě jsem získal návod, trochu rozsáhlejší, než lze najít na internetu...

8. Blikat při vyzvánění
Můžete nastavit upozorňování na příchozí hovory blikáním diody. Tato funkce je k dispozici v
nastavení Nastavení hovorů> Nastavení příchozích hovorů.

A není to "Blikat při zvonění" myšleno jinak? Já to mám u mi9 upřesněné v nastavení - použít blesk pro oznámení příchozího hovoru. Vím, jiný telefon, ale MIUI asi stejné.

hodnocení

0x

podle webů i recenzí tyto telefony notifikační diodu nemají

doplněno 04.11.20 15:37:

tak nechápu ty recenze a weby - vždyť to jsou zásadní neznalosti prodejců a hloupost lidí, kteří recenze píší... To asi fakt nemá smysl podle recenzí něco vybírat :D

Weby a recenze úmyslně podvádějí. Tvrdí, že p pro umí Galileo, dokonce to tvrdí i český helpdesk - ale ve skutečnosti Galileo není.

Ale k notifikační diodě - 9 pro ji má, nahoře uprostřed kousek doprava, taková malilinkatá.

hodnocení

Dekuji za odpoved,a musim ji nejak nastavovat a nebo je tam automaticky?Dekuj
Podívejte a přečtěte si ještě jednou mou odpověď...a bude to jasné...
piklad11*

Nevím jak Note 9, ale Note 8T to má v Nastavení, Aplikace, Nastavení systémových aplikací, Nastavení hovoru, Nastavení příchozího hovoru, Blikat

hodnocení

Dekuji za odpověď,ale ja mela na mysli klasi kou diodu ze predu telefonu.
piklad11*

Chtít můžeš. Co naděláš, když tam není. Note 8T ji nemá, Note 9 asi taky ne, Note 9 Pro možná

Note 9 Pro taky NE, pouze tu maličkou nahoře...mám ho před sebou...

hodnocení

No me je jedno jestli je malinka,ale jestli blika treba pri zmeskanem hovoru,sms,messengeru?
ANO,pokud si blikání nastavíte,jak jsem už psal vícekrát...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

mam 9 pro a notifikacni diodu ma, vsechno je v nastaveni, akorat tady nekdo psal o zelene, ja mam bilou , nahore vpravo od cocky fotaku

hodnocení

0x

Podle webů i recenzí redmi note 9 pro notifikační diodu má! ;) Zde je důkaz xm.cz/...

Vidím,že jsem si nevšiml, že je to už potvrzeno. Tak bude tuplovaně *smich*

Těm už nevěřím ani nos mezi vočima

piklad11*

Co píše pan Kilian tomu bych věřil. To spíš ty kecáš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]