Lze zapnout Světelnou kontrolku v Nastavení - Další nastavení a tam ji už najdete... malá zelená dioda LED v horním rámečku... bliká při novém oznámení...SMS, nepřijatý hovor...sice takové nic, ale pomůže doplněno 02.11.20 15:51: Mám devítku, taky zjišťuji, co nevím...
Nikde jsem se o tom nedočetl, až při fyzickém nastavování mobilu...a ještě jsem získal návod, trochu rozsáhlejší, než lze najít na internetu...
8. Blikat při vyzvánění Můžete nastavit upozorňování na příchozí hovory blikáním diody. Tato funkce je k dispozici v nastavení Nastavení hovorů> Nastavení příchozích hovorů.
A není to "Blikat při zvonění" myšleno jinak? Já to mám u mi9 upřesněné v nastavení - použít blesk pro oznámení příchozího hovoru. Vím, jiný telefon, ale MIUI asi stejné.
podle webů i recenzí tyto telefony notifikační diodu nemají
doplněno 04.11.20 15:37:
tak nechápu ty recenze a weby - vždyť to jsou zásadní neznalosti prodejců a hloupost lidí, kteří recenze píší... To asi fakt nemá smysl podle recenzí něco vybírat :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.