Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde ohřev

Od: martin33* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám vestavěnou mikrovlnku Whirpool. Gryl normálně funguje ale na ohřev praskne vnitřní pojistka. Kdyz odpojím magnetron, tak zase praskne. Jen když je odpojene trafo tak běží. Je tedy vadné trafo? Jak ho správně proměnit? Nějaký malý odpor má. Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

je to možné, že je vadné, ale také nemusí být, není u trafa odrušovací filtr? Trubka cca 1,5x 6cm se 3 nebo 5 vývody? Nakonec změřte a dejte výsledek.

martin33*
hodnocení

Nic tam není.
Nejde ohřev

111®
hodnocení

0x

tohle je zapojeno na vszupu?

Nejde ohřev #2

martin33*
hodnocení

Tak to fakt nevím. Takhle to zapojené bylo.

barel
hodnocení

0x
Když jsem v práci opravoval mikrovlnky, byla vždy vadná vn pojistka. Ať jsem zkoušel cokoliv, pokaždé pomohlo jen vyměnit magnetron. Co tomu bylo jsem nezjišťoval. Na to nebyl čas. Pokud odpojíte trafo, už nemá pojistku co zničit, protože tam nejde vysoké napětí. Je to jenom takové teoretizování a rozhodně bych mému komentáři nedával velkou váhu, protože se tu najdou i zkušenější, ale mohl by to být magnetron.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]