Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi 7 funkce tlacitek

Od: helena42® odpovědí: 3 změna:

Zdravim radce :D

nejsem uplne zacatecnik v mobilech, ale jsem zvykla na samsung prostredi. Ted ovsem musim ocas praovat s Xiaomi Redmi 7 (MIUI 11) a tlactika v dolni liste se proste chovaji jinak a nejak nevim kde to prenastavit, ci spis co v tom nastaveni znamena to co chci aby to delalo ... pokusim se popsat.

Na samsungu kdyz tuknu na prostredni tlacitko - kolecko tak kdyz jsem v aplikaci, tak se vratim na zakladni "plochu" aniz by to pustenou aplikaci ukoncilo
u redmi to ukonci pustenou aplikaci a skoci na plochu

leve tlacitko u samsungu nabidne prepnuti mezi pustenymi aplikacemi
u redmi to nekdy nabidne taky, ale nekdy to taky ukonci pustenou aplikaci ...

v nastaveni - dalsi nastaveni - zastupci tlacitek nevim co vybrat aby se to chovalo jako samsung
prostredni tlacitko - spadnout na plochu ale bez vypnuti pustene aplikace
leve tlacitko prepinani mezi pustenymi aplikacemi

poradte prosim

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mám Xiaomi a chová se mi to naprosto standardně, prostřední hodí na plochu, aplikace běží na pozadí dal, levé zobrazí seznam posledně použitých aplikací a taky nic neukončuje, pravé je zpět. A navíc si můžu na každé tlačítko nastavit co chci, bez ohledu na to jak vypadá, a to samé na dlouhý stisk tlačítek.
Že vám to aplikaci ukončí nebude problém v tlačítku, ale spíše ve správě spotřeby, kdy pravděpodobně máte u aplikací zakázaný běh na pozadí - potom se aplikace, která není právě aktivní, ukončí. Hledejte v nastavení - aplikace u konkrétních aplikací v povolení a úspoře baterie.
hodnocení

dekuji za tip, zakazana na pozadi nebyla, ale v rezimu sporic baterie, dano bez omezeni a uz ji to nesestreli ...
uz sem o tomdle xiaomi nastavovani sporicich rezimu slysela a byt pointu v tom chapu, tak dopatrani se kde to co ovlivni mi neprijde moc stastne :S

piklad1*

Spořič baterie není defaultně zapnut. Ten musel někdo zapnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]