Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup do servisního menu kotle Protherm ray 18 KE

Od: mirdos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím může mě někdo prozradit jak se dostanu do servisného menu kotle Protherm Ray 18KE.

Potřebuji snížit výkon z 18kw na 9 kw a nikde jsem se nedočetl jaké je heslo.

Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V návodu to není (byť bych předpokládal něco jako 0000 nebo 1234). Ale co Vám brání zavolat výrobci? To je to nejjednodušší co můžete udělat.

Na druhou stranu, pokud máte kotel s výkonem 18kW a potřebujete max. 9kW, tak máte kotel nesmyslně předimenzovaný.

Jinak 9kW nastavit nejde (dle toho co jsem našel), protože kotel má výkon odstupňovaný po 2kW, tedy 2,4,6,8,10,12,14,16,18kW.

Zkuste dle návodu na straně 6..kapitola 4.5., třeba to bude fungovat.

protherm.cz/...

karel10

Já osobně bych si také koupil 24K rejnok kotel místo současného 12K. Důvod je prostý: za skoro stejné peníze dotanete produkt co má dvojnásobek topných spirál a relé .. po omezení výkonu se používané topnice a relé střídají a méně zatěžují.

Když mi napíšete mail kam se dá poslat velká příloha (cca20MB), tak vám manuál pošlu. Ono to nastavování není tak user-friendly a dá se na tom hodně pokazit.

josefselner
hodnocení

0x

Dobrý den, prosím, podařilo se vám sehnat návod pro nastavení servisního menu e-kotle Protherm RAY KE? Mám 9 KE a také potřebuji snížit výkon z 9kW na 3-6 kW, ale v příslušném návodu na obsluhu tento podtup vůbec není uvedený. Mockrát děkuji za případné rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma protherm

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]