Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní programy Test 1, Test 2

Od: bimbam® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Dala jsem automaticky přeladit televizní programy. Objevily se tam tři jakési testy. Test 1 až Test 3. Obrazovka je při nich černá. O co se jedná?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jedná se o testovací pozice pro budoucí programy.

Takže až se tam v budoucnosti objeví nějaký název stanice a vysílaný pořad, tak to už bude jasný.

V současné době to může znamenat, že se nějaké programy připravují na rozšíření nabídky. Počkej si na oficiální spuštění a uvidíš co se tam objeví.

30.10.20 09:25
hodnocení

Děkuji.

hodnocení

3x

Zmizel Šlágr 1, Šlágr 2...a místo toho tam je Test 1 a Test 2. A u toho bych raději zůstal a k původnímu obsahu se nevracel:)

hodnocení

Šlágr jsem objevila na pozici č. 59 :). Ale nějak to "škytalo", nevadí mi to :). Nově jsem kromě těch testů ještě objevila JOJ, Seznam a NASA. To poslední také nevím, co je. Něco k astronomii? To už zkoumat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]