Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, jaké máte zkušenosti se servisem od BEKO, ptal jsem se na centrále na servisní střediska a chtěl jejich seznam, ale napsali mi jen, že maj vlastní servisáky a servisní smluvní partnery , ale to bylo vše.Na opakovanou žádost o zaslání těch partnerů už se neozvali...Nezdá se mi to seriozní. .
Já mám dobré zkušenosti, mám pračku Beko, kde jsem měla prodlouženou záruku. Volali jsme vždy na zákaznické centrum, kde nám řekli termín. Seznam servisů je Vám k ničemu, sám si opravu v záruce nemůžete objednat, musíte přes centrálu. Jedinou nevýhodou bylo, že ty termíny byly delší než u oprav bez záruky.
A není to náhodou tak, že vy nahlásíte na centrále požadavek a oni už k vám pošlou servisáka? Tak jsem to měl aspoň u Whirlpoolu. Jinak u Beka 2x v rámci prodloužené záruky reklamován spodní a horní koš myčky ( rez ), vždy bez problémů došel poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.