Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezkolabovalo v Praze UPC?

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

Ptám se pro kámošku, které od včera nejde ani tv aní internet, já to zjistit neumím, děkuji

doplněno 30.10.20 18:09:

Přinesl jí vadný modem, Ten zapojil a řekl, že se to bude načítat, bohužel se tak nestalo. Dnes jí dali nový a zase čeká, zda se to načte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ajo, tady si můžete zadat ulici, město, část města a zjistíte, jestli má UPC výpadek web.upc.cz/...

doplněno 29.10.20 18:28:

Zkusila jsem zadat adresu syna, má UPC a napsalo mi to:

Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC.

V případě, že služby jsou nefunkční proveďte prosím restart připojených zařízení (modem, router, set-top box) odpojením z elektrické sítě na přibližně 1 minutu a následným zapojením zpět. Pokud budou služby nefunkční i poté, kontaktujte nás od zařízení na telefonním čísle 241 005 100.

hodnocení

No on jí technik dnes ráno právě dal nový setobox a opět jí to píše není signál, tak zítra přijde znova.

Mě když to poprvé připojovali, tak zkusili funkčnost internetu a potom teprve odešli.

hodnocení

0x

Jinak technik UPC se dokáže napojit na modem pokud je mu sdělena+ jméno adresa a nebo číslo smlouvy a dokáže zjistit co je z modemem případně ho restartovat.

hodnocení

0x
Ten setobox si může načítat kanály i dvě hodiny nebo někdy i pul dne. Nejrychleji to načítá na primě nebo čt1. Jestli nejde internet, mnohdy stačí restartovat modem. Pokud má i modem nový, heslo k němu určitě dostala nebo ho najde na spodní straně toho modemu. A tam to může taky trvat víc než hodinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]