Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,,
měla jsem Novu a ona se mi ztratila.Nevím co se mohlo stát.jiné programy jdou, díky za odpověď čím to asi je .
Do včerejška byla Nova a několik dalších programů součástí MUXu 22 i 23. Ode dneška jsou vysílány jen na MUXu 23. Takže naladit automaticky všechny programy (a pak je seřadit podle svých zvyklostí) nebo zjistit na kterém kanálu se MUX 23 u vás vysílá a naladit pouze ten jeden.
Jenže dneska ráno mi televize přestala jít.Obrazovka je černá a nejde tudíž nic navolit.Jak ji zapnu,tak mi zabliká pouze na sekundu se v řádku ukáže není signál a okamžitě zčerná takže nejde ani navolit nic.Obrazovka je černá.
pokud máte digitální pozemní příjem - programy se každý týden v naší lokalitě i 3x ztratí - pořád něco upravují na vysílačích a tak jsem si zvykl jen kliknout na automatické přeladění - a že to opravdu je i 3x týdně :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.