Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi Nova

Od: zavinac® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,,,,,

měla jsem Novu a ona se mi ztratila.Nevím co se mohlo stát.jiné programy jdou, díky za odpověď čím to asi je .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Do včerejška byla Nova a několik dalších programů součástí MUXu 22 i 23. Ode dneška jsou vysílány jen na MUXu 23. Takže naladit automaticky všechny programy (a pak je seřadit podle svých zvyklostí) nebo zjistit na kterém kanálu se MUX 23 u vás vysílá a naladit pouze ten jeden.

televizniweb.cz/...

hodnocení

Jenže dneska ráno mi televize přestala jít.Obrazovka je černá a nejde tudíž nic navolit.Jak ji zapnu,tak mi zabliká pouze na sekundu se v řádku ukáže není signál a okamžitě zčerná takže nejde ani navolit nic.Obrazovka je černá.

Zkusit naladit televizi u souseda s jiným signálem a setopboxem.

hodnocení

3x

Naladit novu T2. Páč večer prošlo poslední vypínání. Časem ještě vypnou přechodové TV signály.

hodnocení

2x

pokud máte digitální pozemní příjem - programy se každý týden v naší lokalitě i 3x ztratí - pořád něco upravují na vysílačích a tak jsem si zvykl jen kliknout na automatické přeladění - a že to opravdu je i 3x týdně :/

72mona
hodnocení

0x

Mně taky ne. Ani mi to nehlásí ztrátu signálu. Prostě jen černá obrazovka. Zatím jsem to neřešila. M.

hodnocení

0x

U mě dnes totéž, zatím to neřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]