Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklokeramický sporák Mora

Od: puma* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Nevlastníte někdo doma Sklokeramický sporák Mora C 511, nebo C 512? U obou píšou, že mají úložný prostor na plechy, ale při fyzické návštěvě elektra jsem si všimla, že u jednoho z nich to nešlo otevřít, ale bohužel si nemůžu vzpomenout u kterého to bylo.
Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

a já se jen místo rady zeptám, proč jste nekontaktoval prodavače aby vám to otevřel?

puma*
hodnocení

Šli jsme tehdy pouze na "kukačku". Šlo nám hlavně o to, aby trouba měla ventilátor. Když jsem vzala za spodní šuplík u C 511, nešlo to otevřít, tudíž jsme si mysleli, že šuplík nemá a dál jsme se tím nezabývali. Na internetu jsme se ale následně dočetli, že šuplík by měl být u obou, proto mně zajímalo, jestli u C 511 je na to třeba jen nějaký fígl, nebo byla chyba na vystaveném spotřebiči na prodejně.

hodnocení

2x

No že Vám to nešlo otevřít v obchodě přece nic neznamená. Asi už to bylo otevřeno tolikrát, že to lidi jednoduše rozbili, nebo se to zaseklo, protože za to rvou, místo aby se zeptali, jak se to má správně otevírat. Když píší, že mají oba sporáky prostor na plechy, tak musí být možné ten prostor na plechy otevřít u obou.

hop®
hodnocení

1x

V komentáři zmiňujete šuplík. Možná jste jen špatně otvírala, některé sporáky nemají šuplík, ale jen úložný prostor zakrytý plechem, který se otvírá shora...

hodnocení

0x

@puma - Na internetu jsme se ale následně dočetli, že šuplík by měl být u obou
Výrobce ani u jednoho neuvádí "šuplík" , ale "úložný prostor", konkrétně "Typ odkládacího prostoru Sklopná dvířka".

mora.cz/...

mora.cz/...

mora.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]