Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdelší životnost SIM karty bez dobití

Od: laky odpovědí: 11 změna:

Zajímá mě, jaká je nejdelší životnost SIM karty, aniž bych si na ni musel dobít. Četl jsem 1 rok. Ale nemá nějaký operátor (Kaktus, blesk mobil, tesco mobil, O2, Vodafone atd.) v nabídce SIM kartu co vydrží déle? Jde mi o to, že mám dva mobily. oba na 1 simkartu. A když jdu do práce, beru pracovní - ten obitý a u kterého mi nevadí, když mi spadne. A ten druhý je nový, chci jej využívat na výlety a na různé akce. A v případě, že by mi někdo volal na pracovní, a já měl u sebe soukromý, tak bych měl nastavené přesměrování a naopak. Akorát se mi nechce co rok dobíjet no. Děkuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

5x
Kaktus má platnost rok a jde nabít za pouhých 50Kč. Nebo ČEZ mobil s tarifem První mobil, kde se platí jen za provedené služby tedy i 0Kč měsíčně. (Bylo i O2 ZERO a podobné)
Ještě mimo dotaz ve Vašem případě, bych se informoval u operátorů o možnosti mít jedno číslo na dvě SIM karty.(Vždy musí být pouze jeden telefon zapnutý).

hodnocení

5x
Vodafone má nulový tarif, za který se nic neplatí. Min jednou za 13 měsíců musíte poslat alespoň jednu SMS za 1,50kc. Platí se až od určité částky takže klidně až za deset let, pokud ji využijete jednou za rok na jednu SMS.
Ale je potřeba nulový tarif pořídit na soukromou osobu, ne na IČ.
Tuto SMS máme v alarmu, poslední platbu jsem měl asi před 5 lety.

iz*
hodnocení

3x

Mám "nulový tarif" od Vodafone. Poslala jsem si na něj 50 Kč a ± jednou za rok z něj pošlu jednu SMSku. Vodafone si odečte z předplaceného tarifu částku za odeslanou zprávu a tarif funguje dál.

Podmínkou tarifu je využít 1× za rok placenou službu: poslat 1 SMS nebo protelefonovat 1 minutu.

Tak Tak, a to dokonce před několika lety ta podmínka nebyla, měl jsem kdysi takové karty schované dvě.

nikdo*
hodnocení

0x

Čerstvá zkušenost: Mobil od ČEZu. Tarif platím jak volám. Bez měsíčního poplatku, jedna minuta kamkoliv 3kč, 1SMS 3kč.

Podmínka: jeden hovor měsíčně.

To se chlubíte nebo si stěžujete? To jsou ceny jak před 10 lety.

nikdo*

Přečti si otázku. Pán chtěl kartu, s co nejdelší dobou dobíjení. Tady se nedobíjí. Je trvale zadarmo, resp za 3kč(1hovor) měsíčně.

laky
hodnocení

Mohl by mi nekdo poslat odkaz na tu sim s zivotnosti 10 let kdyz kazdy rok poslu 1 sms? Nemuzu to najit. Buh vi, jestli to jeste nabizi. Dekuji

Jestli myslíš tu nulovou Vodafone, tak myslím, že budeš muset (ooo hrůza) osobně zajít do nejbližšího Vodafone.

pna

nikdo: Jak jsi dospěl k těm cenam u Mobilu od ČEZ s tarifem Platím jak volám a na tu podmíku 1 hovor měsíčně? Mám Mobil od ČEZ s tarifem Platím jak volám a cena hovoru do všech sítí v ČR je tam za 2,90 Kč/min a SMS do všech sítí v ČR za 1,50 Kč. Podmínkou tam neni 1 hovor měsíčně, ale využití nějaké placené služby alespoň 1x za 3 měsíce na což stačí zaslání SMS na e-mail za 0,85 Kč což za rok vyjde na 3,40 Kč. Myslím, že tu šíříš neověřené dezinformace a nebo máš ten tarif nějaký neveřejný dražší.

arne1: Ceny hovorů jsou u toho drahé, ale pokud to někdo nepoužívá na volání a pouze na udržení tel. čísla aby se nezrušilo a také na příjem hovorů a SMS tak to není špatné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]