Nejste přihlášen/a.
Zajímá mě, jaká je nejdelší životnost SIM karty, aniž bych si na ni musel dobít. Četl jsem 1 rok. Ale nemá nějaký operátor (Kaktus, blesk mobil, tesco mobil, O2, Vodafone atd.) v nabídce SIM kartu co vydrží déle? Jde mi o to, že mám dva mobily. oba na 1 simkartu. A když jdu do práce, beru pracovní - ten obitý a u kterého mi nevadí, když mi spadne. A ten druhý je nový, chci jej využívat na výlety a na různé akce. A v případě, že by mi někdo volal na pracovní, a já měl u sebe soukromý, tak bych měl nastavené přesměrování a naopak. Akorát se mi nechce co rok dobíjet no. Děkuji za odpovědi.
Mám "nulový tarif" od Vodafone. Poslala jsem si na něj 50 Kč a ± jednou za rok z něj pošlu jednu SMSku. Vodafone si odečte z předplaceného tarifu částku za odeslanou zprávu a tarif funguje dál.
Podmínkou tarifu je využít 1× za rok placenou službu: poslat 1 SMS nebo protelefonovat 1 minutu.
Jestli myslíš tu nulovou Vodafone, tak myslím, že budeš muset (ooo hrůza) osobně zajít do nejbližšího Vodafone.
nikdo: Jak jsi dospěl k těm cenam u Mobilu od ČEZ s tarifem Platím jak volám a na tu podmíku 1 hovor měsíčně? Mám Mobil od ČEZ s tarifem Platím jak volám a cena hovoru do všech sítí v ČR je tam za 2,90 Kč/min a SMS do všech sítí v ČR za 1,50 Kč. Podmínkou tam neni 1 hovor měsíčně, ale využití nějaké placené služby alespoň 1x za 3 měsíce na což stačí zaslání SMS na e-mail za 0,85 Kč což za rok vyjde na 3,40 Kč. Myslím, že tu šíříš neověřené dezinformace a nebo máš ten tarif nějaký neveřejný dražší.
arne1: Ceny hovorů jsou u toho drahé, ale pokud to někdo nepoužívá na volání a pouze na udržení tel. čísla aby se nezrušilo a také na příjem hovorů a SMS tak to není špatné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.