Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dostaly se mi do rukou reproduktory Magnat Monitor Supreme 202. Ohledně audia jsem naprostý laik a jediné co vím, že k nim potřebuju zesilovač, ale tím moje znalosti končí.
Potřebovala bych poradit, jaký zesilovač k nim koupit (zda stačí nějaký levnější) a jestli to půjde zapojit k počítači (co potřebuju za kabely).
Děkuji.
Něco nejlevnějšího pro využití reproduktorů potřebujete toto: electronic-star.cz/... Možností ve výběru je daleko více.
Dnes jsou zesilovače audio signálu jednoduchá zařízení,obvykůle obsahují integrované zesilovače-minimum součástek.aby byly dražší,Hudební zdroj dává posluchači většinou k dispozici nahrávku,která je skoro dokonalá,nevyžaduje k dobrému poslechu žádnou úpravu k plné spokojenosti.Zesilovač i velmi levný uspokojí posluchaše v domácím prostředí i pži malém výkonu,není potřeba se nechat ohromit nabídkou zesilovače,kde reklama hlásá,že ma ne 40 W ale přímo 400W.Nepotřebujeme přece bourat stěny v paneláku!.Já mám osobně rád staré TESLA zařízení,Třeba radio se zesilovačem V nabídce AUKRA jsem takový našel,ideální sestava pro domácí poslech
aukro.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.