Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dat objednat - mapy

Od: retr odpovědí: 6 změna:

dobrý den, uvažuji o paušalu u T- mobil. Ohledně internetu bych nejspíše používal jen mapy/navigaci/, které budu používat když budu jezdit autem... cca 4 hodiny denně.

Myslíte, že 3 giga mi budou stačit?

Děkuji za rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jezdím denně 4-6 hodin, používám Waze a aniž bych nějak řešil objem dat, vejdu se do 1GB

Kurňa chlapi, to u toho řízení koukáte na filny, že vám nestačí 3GB? Já využívám data i pro TeamViewer a pod a vejdu se s velikou rezervou

Kolik dat objednat - mapy

inspa*
hodnocení

1x

Také si můžete koupit navigaci (ta může být i zadarmo např MapFactor do Androidu) a následně mapy (MapFactor má i to volbu zadarmo založené na OpenMaps) nebo placené mapy (asi budou propracovanější a platíte ne jednou za mapy, ale za určitý čas aktualizací). To si pak někde klidně na bezplatné WiFi sesynchronizujete a máte čerstvé mapy offline. // Pokud chcete být neustále online, Waze nebo Google (co koupil Waze) vám přidají bonus, že neustále budou vyhodnocovat i dopravní situaci a pokud bude někde aktuálně zácpa, pokusí se vás poslat jinudy Mě to parkrát pomohlo. 3 giga vám stačit bohatě budou na měsíc, asi i třeba s internetovým rádiem při 4 hodinách denně. Pokud si na tom sjedete večer pár filmů, budete brzo bez dat. // A také jste neřekl jakým autem -osobák viz výše, pro náklaďáky a kamiony jsou pak speciální mapy, které berou v úvahu váhu a výšku vozidla - co projedu osobákem někde pod tratí nebo přes most neplatí pro těžkou váhu.

hodnocení

0x

Pokud to bude vektorová mapa - typicky Waze - tak 3G určitě budou stačit. Můžeš i cokoliv jiného, jen raději nepoužívej videa a jiné hejbací obrázky.

hodnocení

0x
4h denně? Tak to v případě on-line map stačit 3GB na měsíc nebudou. Ale záleží na konkrétní mapové aplikaci.

dam®
hodnocení

0x
Otázka, jak se dohodnete.na twistu je 10 giga za necelých 400 Kč.Pak jsem šel na paušál, no limit +tv a nestačiljsem se divit - - - . Po intervecích bylo jen nedodrženo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]