Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes mi po 4 letech nešlo zapnout telefon Redmi2 od xiaomi. Po logu MI už je jen černá obrazovka a nic.
Pokud už nebude fungovat, rád bych z něho stáhl nějaká data. Napojení USB kabelem k počítači: Není vidět ve Win10
Zkouším nějak jinak. Viz obrázek - stiskem dvou tlačítek jsem se tam dostal. Nyní je pro mě asi volba FASTBOOT? Nechci nic zatím z něj mazat...
RECOVERY by mi to asi celé smazal?
Nepomůže 20s držet napájecí tlačítko? Popř. potom zkusit napájecí tlačítko+zvyšení hlasitosti najednou.
Fastboot je k flashování firmwaru..
Jo, tou kombinací
napájecí tlačítko+zvyšení hlasitosti najednou
mě dostane do obrazovky, co jsem sem nafotil. Dlouhé držení napájecího tlačítka prostě jen zkouší zapnout a tam se to sekne.
Díky za trpělivost!
Baterku mám vyndanou celé dopoledne, ona se musí vyndat, aby to šlo vypnout. To už asi týden právě nešlo vypnout jinak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.