Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi: Jak dostat data z Redmi2?

Od: tomda odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dnes mi po 4 letech nešlo zapnout telefon Redmi2 od xiaomi. Po logu MI už je jen černá obrazovka a nic.

Pokud už nebude fungovat, rád bych z něho stáhl nějaká data. Napojení USB kabelem k počítači: Není vidět ve Win10 :(

Zkouším nějak jinak. Viz obrázek - stiskem dvou tlačítek jsem se tam dostal. Nyní je pro mě asi volba FASTBOOT? Nechci nic zatím z něj mazat...

RECOVERY by mi to asi celé smazal?

Xiaomi: Jak dostat data z Redmi2?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepomůže 20s držet napájecí tlačítko? Popř. potom zkusit napájecí tlačítko+zvyšení hlasitosti najednou.

Fastboot je k flashování firmwaru..

tomda
hodnocení

Jo, tou kombinací

napájecí tlačítko+zvyšení hlasitosti najednou

mě dostane do obrazovky, co jsem sem nafotil. Dlouhé držení napájecího tlačítka prostě jen zkouší zapnout a tam se to sekne.

a rozdělat kryt a vyndat baterku na chvíli by nepomohlo? :)

tomda
hodnocení

Díky za trpělivost!

Baterku mám vyndanou celé dopoledne, ona se musí vyndat, aby to šlo vypnout. To už asi týden právě nešlo vypnout jinak

když dášRecovery tak tam je další seznam co chceš udělat, můžeš to zkusit, nezačne to hnedka mazat data.

tomda
hodnocení

Po X pokusech jsem dostal do PC z mobilu pár stovek fotek, ale nemohu se dostat na telefonní seznam či smsky :(

Je aspon na to nějaky postup? Tel. č. na google účtu v počítači jsou dva roky starý, nová chybějí

hodnocení

0x
Fotky se automaticky nahrávají na účet Google, pokud to máte nastavené. Pak se k nim lze dostat odkudkoliv kdekoliv...

tomda
hodnocení

Já nyní řeším jen ty kontakty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]