Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
záleží v jaké ceně chcete kupovat a jaké parametry jsou pro vás důležité... Sám mám Honor 20tku a nemohu řict jediné slovo proti, nicméně já měl svoje kritéria a vy máte také své. Pokud Vám vychází nejlépe Huawei/Honor, klidně kupte, ale jak psali kolegové, počítejte u nových modelů s absencí podpory Google služeb a aplikací. Pokud máte email na seznamu a užíváte Mapy.cz a popř.cloud na OneDrivu apod. tak Vám to může být pomalu jedno...
USA označují Huawei za firmu, kterou "řídí" vláda ČLR a která pro tuto vládu pomocí svých technologií shromažďuje informace. Hlavně proto již Google nadále nepodporuje Huawei. Ovšem bez Google aplikací se lze také dobře obejít, nehledě na to, že Google se s největší pravděpodobností chová stejně jako Huawei, ovšem ve prospěch vlády USA. Možná bychom se divili, co vše o nás i jako o jednotlivcích Google ví.
Přijde mi to ze strany USA docela paranoidní.
Ovšem pro uživatele, kteří tato fakta neřeší, je opravdu lepší koupit telefon s podporou Google aplikací a nepřidělávat si zbytečně problémy. Sám mám 2x Huawei ještě s podporou Google a jejich fungování, stabilitu a bezporuchovost mohu jen pochválit.
A proč by to zrovna teď mělo být více nebo méně vhodné, než kdykoliv jindy ? jde vám o to, jestli máte koupit zrovna Huawei, nebo nějaký jiný? Co se na to dá odpovědět? Jestli ho právě teď potřebujete, tak si ho teď kupte. Jestli ho právě teď nepotřebujete, tak si ho teď nekupujte. Můžete si ho pak koupit někdy jindy, případně nějaký jiný.
Souhlasím s motákem - po hw stránce jso ty telefony více než dobré, ale i pro mě byla blokace služeb Googlu důvodem, proč jsem přešel ke Xiaomi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.