Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytáhnout vestavěnou myčku?

Od: petik odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám vestavěnou myčku, a přestala mi napouštět. Spusti se a jede, ale nenapusti se voda. Vždycky jenom trochu vody. Chtěl bych ji vytáhnout a ze zadu zkontrolovat hadice. Odšrouboval jsem šroubky viz foto, ale s myčkou nehnu. Nejde vytáhnout. Neví někdo prosím kde je kamen úrazu? Co mám ještě udělat? Někde drží a já nevím kde. Děkuji za rady.
Jak vytáhnout vestavěnou myčku?
Jak vytáhnout vestavěnou myčku? #2
Jak vytáhnout vestavěnou myčku? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Šroubky vraťte zpět,nebo se Vám to rozpadne. Poslední fotka - stavitelné nožičky. Budete jima otáčet a myčka by měla jít dolů. Ta divná šedá věc uprostřed - otáčením imbusem snížíte zadní nožičku. Pokud ta myčka bude klesat,nic ji nedrží a měla by jít ven.

hodnocení

0x
Vzhľadom na to, že sa neunúvate napísať typové označenie ani výrobcu možno poradiť len obecne. Šroubky bývajú včšinou do pracovnej dosky + rektifikačné nožičky. Predné nastavujete priamo. Zadnú za pomoci šroubu na prednom paneli pod dvierkami.
Podľa typu si nájdite na internete návod, tam to budete mať aj s obrázkami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]