Dobrý den, na mém telefonu Blackview mi nechce připojit WiFi, musím telefon restartovat a pak už se připojí telefon sám automaticky připojí. Za půl dne se problém objeví zase a je potřeba telefon opět restartovat. Je chyba v telefonu? Případně co by mohlo být špatně? Děkuji doplněno 03.11.20 14:02: Na jiných WiFi se mi také telefon nechce připojit, případně jen na chvíli a pak už to nejde. Chyba je v telefonu. Neporadí mi někdo co bych mohl zkusit nastavit na telefonu? Díky
Nad tím jsem také přemýšlel, ale to příjdu o všechna data. Nějaká ještě jiná možnost před touto by nebyla? Děkuji
motak
Od toho existuje zalohovani
violo
No to ano, ale veškeré nastavení a aplikace atd. bych pak musel mnoho hodin dávat zpátky. Nějaká ještě jiná možnost co bych mohl zkusit ještě není? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.