Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit do SMS soutěž

Od: miroslav87® odpovědí: 3 změna:
Jak zapojit do SMS soutěž
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli do SMS soutěž mám psát z háčkama a čarkam Děkuji Vojtíšek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Podle mne je spolehlivější psát SMSky bez diakritiky, protože zprávy s háčky a čárkami se ne vždy zobrazují korektně. Od někoho mi přijdou v pořádku, od jiných uživatelů mi místo znaků s diakritikou přijdou nesmyslné znaky (v případě, že zpráva takových znaků obsahuje víc, není čitelná > musím hádat, co mi odesilatel píše).

hodnocení

Jeslí do SMS soutěž jméno a adresou

iz*
hodnocení

0x

Neznám podmínky soutěže, do níž se chcete zapojit, ale většinou se požaduje nějaký kontakt. Někdy to může být jméno, příjmení + adresa, jindy třeba telefonní číslo.

Co je to za soutěž? Zkusila bych najít podmínky účasti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]