Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Když chci přidat fotku z telefonu na instagram do stories, tak ji mám nějak přiblíženou, roztáhlou a není tam vidět celá. Když ji zmenším, tak zas pak není přes celý displej. Neví někdo prosím, čím by to mohlo být a co s tím? Je to taková blbost, ale štve mě to :/ Mám Honor 20e, kdyby to náhodou pomohlo. Kdyžtak moc děkuju za každou radu.
Nemám Instagram, takže jen odhaduji podle jiných webů, které požadují určitou velikost nahrávaných obrázku, a pokud nahrávaný obrázek této velikosti nedosahuje, zvětší jej. V případě, že je obrázek příliš velký, jej zase různě oříznou apod.
Pokud web neuvádí doporučenou velikost obrázků, osvědčilo se mi obrázek nahrát "zkusmo" a stáhnout si jej zpět do PC. Zjistila jsem tak velikost na webu a původní obrázek jsem upravila na tuto velikost (zvětšila, zmenšila, ořízla apod.), pak jsem nahrála a zveřejnila upravený obrázek.
Je s tím trochu práce navíc, ale za výsledné zobrazení to podle mne stálo. Myslím, že v mobilu budou i nějaké programy na stažení i na úpravu obrázků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.