Nejste přihlášen/a.
NEDÁVNO JSEM PSALA DOTAZ,JAK PŘENÉST DO PC FOTKY ZE SAMSUNGU GT-S5230.ANI JEDNA RADA NEZABRALA,MOBIL MÁM PO REKLAMACI-ÚDAJNĚ V POŘÁDKU. PROPOJÍM PC S MOBILEM USBČKEM A NEOBJEVÍ SE ŽÁDNÁ HLÁŠKA.OPERÁTOR SAMSUNGU RADÍ, ŽE MUSÍM MÍT V MOBILE PAMĚŤOBVOU KARTU- JINAK TO NEPŮJDE...POUZE PRÝ PŘES PC STUDIO SAMSUNG. PC STUDIO MĚ VYBÍDNE K PŘIPOJENÍ USB KABELU, KLTERÝ PŘIPOJENÝ MÁM A VZÁPĚTÍ MI NAPÍŠE, ŽE MÁM USB KABEL ODPOJIT... PŘES NÁPOVĚDU PC STUDIA SE MI NEDAŘÍ NAJÍT CESTU...DÍKY
proč se drbete levou rukou na pravem ucho? Ono proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Uř vám tady X lidí napsalo, fotky přenášejte přes datovou kartu. A TECKA. nemluvě , že to má X výhod, tak jak vám napsat proč Vám nejde přenos? Co zčít tím, že jste to špatně nainstalovali? Mřenos přes kabel má nevýhody a ve vašem případě komplikace. vemte kartu, cena je směšně malá, vložte ji do mobilu, pak ji vyjměte a vložte do PC. Neřešte proč to nejde VAM. Nejde o nic takového z čeho by vám měla bolet hlava. Takové kravinky v počítacovém světě nikdo neřeší. Když to nejde jedním způsobem, použijte jiný smešně jednoduchý a zas .. TECKKA a nemáte co řešit. A prosím, ten CapsLock! Fakt vypněte. kdyby se jednalo, že vám nejde přenos "po infra" nebo cokoli jiného, ale řešit PS STUDIO SAMSUNG .. je z mých zkušenosti ... všechny tyhle studia jsou samolibe, někdy více či méně špatné. Nejlepší je spustit data v PC ve vašem oblíbeném prohlížeči fotek
doplněno 02.02.10 22:08:úžasné mít lagy při psaní. Zas blbne klávesnice ( snad je to čitelné / pochopitelné ) Pardon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.