Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PŘENOS FOTEK DO PC?

Od: maddy* odpovědí: 8 změna:

NEDÁVNO JSEM PSALA DOTAZ,JAK PŘENÉST DO PC FOTKY ZE SAMSUNGU GT-S5230.ANI JEDNA RADA NEZABRALA,MOBIL MÁM PO REKLAMACI-ÚDAJNĚ V POŘÁDKU. PROPOJÍM PC S MOBILEM USBČKEM A NEOBJEVÍ SE ŽÁDNÁ HLÁŠKA.OPERÁTOR SAMSUNGU RADÍ, ŽE MUSÍM MÍT V MOBILE PAMĚŤOBVOU KARTU- JINAK TO NEPŮJDE...POUZE PRÝ PŘES PC STUDIO SAMSUNG. PC STUDIO MĚ VYBÍDNE K PŘIPOJENÍ USB KABELU, KLTERÝ PŘIPOJENÝ MÁM A VZÁPĚTÍ MI NAPÍŠE, ŽE MÁM USB KABEL ODPOJIT... PŘES NÁPOVĚDU PC STUDIA SE MI NEDAŘÍ NAJÍT CESTU...DÍKY

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

A čtečku paměťových karet nebo bluetooth jste už zkusila?

maddy*
hodnocení

ČTEČKA NA PŘENOS FOTEK A VIDEA Z MOBILU DO PC? PŘES BLUETOOTH TO NEJDE...

pepyk93*

Ano,čtečku na přenos souborů mezi mobilem a PC

maddy*
hodnocení

JAK NA TO? NÁPOVĚDA O ČTEČCE UVÁDÁ, ŽE TAM JDSE JEN O PŘENOS DO MOBILU Z WEBU ALE NE NAOPAK...

Prostřednictvím paměťové karty, na kterou si nejprve fotky přesunu uvnitř mobilu.

maddy*
hodnocení

ALE V PŮVODNÍ OTÁZCE UVÁDÍM, ŽE NEMÁM V MOBILE PAMĚŤOVOU KARTU. POKUD PRÝ NEMÁM, MĚLO BY TO JÍT PŘES PC STUDIO,CO JSEM NAINSTALOVALA DO PC PO KOUPI SAMSUNGA...NEJDE

juvla*
hodnocení

0x

Prosím vypněte si Caps Lock, špatně se to čte.

fidonet*
hodnocení

0x

proč se drbete levou rukou na pravem ucho? Ono proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Uř vám tady X lidí napsalo, fotky přenášejte přes datovou kartu. A TECKA. nemluvě , že to má X výhod, tak jak vám napsat proč Vám nejde přenos? Co zčít tím, že jste to špatně nainstalovali? Mřenos přes kabel má nevýhody a ve vašem případě komplikace. vemte kartu, cena je směšně malá, vložte ji do mobilu, pak ji vyjměte a vložte do PC. Neřešte proč to nejde VAM. Nejde o nic takového z čeho by vám měla bolet hlava. Takové kravinky v počítacovém světě nikdo neřeší. Když to nejde jedním způsobem, použijte jiný smešně jednoduchý a zas .. TECKKA a nemáte co řešit. A prosím, ten CapsLock! Fakt vypněte. kdyby se jednalo, že vám nejde přenos "po infra" nebo cokoli jiného, ale řešit PS STUDIO SAMSUNG .. je z mých zkušenosti ... všechny tyhle studia jsou samolibe, někdy více či méně špatné. Nejlepší je spustit data v PC ve vašem oblíbeném prohlížeči fotek

doplněno 02.02.10 22:08:

úžasné mít lagy při psaní. Zas blbne klávesnice ( snad je to čitelné / pochopitelné ) Pardon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]