Dobrý den, Mám takové dilema a to už dlouhou dobu. Asi jako dneska téměř každý z nás mám v mobilu tisíce fotek, stovky písní a různých dalších médií. Oč mi jde, je zálohování souborů, zejména fotek. Protože mám na paměťovce věci už od počátku a například při ztrátě mobilu bych jednoduše o vše přišel, a z toho mám strach. Zkusil jsem už Google Disk, Dropbox, atd. ale všechny jsou buď zpoplatněné, velikostně omezené nebo to jednoduše nešlo. Tak jsem si nedávno zkopíroval vše do notebooku, jenže chtělo by to přímo v mobilu a ideálně automaticky. To co mám vše dnes na kartě, ať je na nějakém tom cloudu. Jsem moderní člověk, který jde s dobou, ale v tomhle nějak tápu. Mám Samsung A50. Prosím Vás o radu a jak to máte vy. Děkuji
Ideální pro zálohování jakýchkoli souborů, je použít externí disk u PC, nebo NAS. Mám s tím nejlepší zkušenosti. Používám obojí způsob. Žádné cizí cloudy. Stažení z mobilu není problém.
dejmanto
Ano, to jsem jednou udělat. Ale to by člověk musel dělat snad každý den
karel556*
Každý den vám snad nepřibudou v: mobilu tisíce fotek, stovky písní a různých dalších médií. Tak proč to dělat každý den? Stačí třeba jednou týdně, např,
dejmanto
To zase ne, ale sledovat které fotky a soubory jsou nové a ještě je zálohované nemám, myslet na to a jít to dávat někam je něco trochu jiné. To v příspěvku uvádím ...
Když něco zálohujete, tak už to snad v mobilu nepotřebujete. Navíc, nechávat fotky v mobilu je hloupost, právě pro možnost jejich ztráty. A to co bude nové, snadno stáhnete. Také existují aplikace pro obrázky v mobilu, které rozlišují fotky podle data a dělí je podle toho do skupin, označených datem. Takže orientace je snadná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.