Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný signál stanic Nova

Od: hrosik* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

před přechodem na dvtb2 jsem měl dobrý signál všech stanic, po přechodu na dvtb2 mě při zhoršeném počasí obraz kostečkuje až zmizí úplně. Toto se týká pouze stanic TV Nova. Ostatní jsou v pořádku. Proč přecházíme z lepšího na horší? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Měl jsem stejný problém, ale u všech komerčních stanic. Vyřešit se to nedalo, signál je zatím nestabilní, ale časem se to ustálí, stejně jako dvb-t1. U nás už to teď není tak hrozné, obraz má dokonce živější a lépe reprodukované barvy. Stačí asi počkat.

novak1*
hodnocení

2x

Signál DVBT2 je náročnejší na príjem. Antena musí být venku když to nejde. A když to i tak nejde tak potom jen antenár pomuže. A možná ani on. Proto lidi precházejí na satelit a na kablovku.

111®
hodnocení

2x
Když chcete radu musíte nám sdělit důležité informace jako je používaná anténa pokojová, venkovní individuální, společná, do kupoval jste STB, nebo nová TV? Nic z toho v dotazů není, tak podle čeho se máme orientovat, vypadá to jen na proste konstatování nikoliv dotaz
novak1*

Taky se ti to avermedia usb v notebooku tak volne pohybuje? Trochu drgnu do stolu a preruší se to. Skoušel jsem i jiný usb vstup ale i tam je to moc volný. Jak by se to dalo vytesnit?

111®
hodnocení

2x

@novak1: a vikle se ti tam i USB kabel? Já toho čulibrka mám zždy na kabelu, páč jinak dodrbu konektor v NB nebo i jinde..

novak1*

Na to je nejaký kabel? Dej foto. Já to mám prímo to usb v notebooku.

Normální prodlužující USB kabel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]