Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím se spárovaním druhého mobilu s apkou. Na jednom hlavním mi to funguje a na druhém ne. Když se na druhém přihlásím, tak nefunguje hlavní. Podle přiloženého návodu to nefunguje ani podle videa na youtubu.
Díky za radu Petr
Po nainstalování app do druhého telefonu a zaregistrování se zvonek a kamera dá sledovat, ale hlavní telefon se tím úplně odpojí a není na něm nic vidět. Takže není možné ani sledovat obraz na obou telefonech najednou. Na hlavním telefonu se musím opět přihlásit emailem a heslem a tím zdeaktivuji ten druhý. Podle návodu jsem pochopil, že po zazvonění se obraz objeví na obou, a kdo ten hovor přijme dříve ten mluví. Jenže takto to u mě nefunguje. Obraz a zvonění se objeví jen na tom, který je zrovna přihlíšený. Ten druhý je mimo funkci. Nevím jestli jsem neudělal chybu v registrování. A teď nevím jak to nactavení udělat znova od začátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.