Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-S2/DVB-T2 rozdíl?

Od: pepek22 odpovědí: 6 změna:

Dobré ráno, prosím vás.

Mám televizi co podporuje DVB-S2, nicméňe nikde není psána podpora DVB-T2 které tu za chvíli máme.

Bude mi to stačit? nebo zkrátka potřebuji DVB-T2 set top box?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

DVB-S2 se týká satelitního vysílání, DVB-T2 terestrického, neboli pozemního vysílání. Pokud Váš televizor nepodporuje standard DVB-T2 a chcete pozemní vysílání přijímat, budete si muset pořídit settopbox.

pepek22
hodnocení

Díky, už v tom mám jasno.

sirokko
hodnocení

1x

Jen dodám, že u pozemního DVB-T2 vysílání je v HD rozlišení jen veřejnoprávní multiplex, ostatní v nižším SD. U satelitu máte v HD všechno.

111®
hodnocení

0x

no to je těžká rada když neuvedeš detailně co máš za TV, hledej šmudlo v návodu...v technických parametrech...S2 je satelit T2 je klasika vzduchem

pepek22
hodnocení

DVB-T2 nemá, proto jsem se ptal na DVB-S2, jestli je to dostačující, ve vysíláních se moc nevyznám,

niméňe někdo nahoře už mi sdělil že DVB-S2 je satelit a DVB-T2 klasické pozemní.

(SAMSUNG H6270)

111®
hodnocení

0x

Podle parametrů umí je DVB-T takže STB je potřeba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]