Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ruční šlehač

Od: ilonka79* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Ráda bych mojí mamince koupila k narozeninám ruční šlehač.

Rozhoduji se mezi Zelmer Robi 281.5 (350W) nebo Robi 481.5 (400W). Mají stejné příslušenství, rozdíl je jen v tom, že typ 281.5 má kovový ponorný mixér a typ 481.5 má plastový ponorný mixér. Já bych raději koupila ten typ k tím kovovým ponor. mixérem, ale prý se mám raději dívat na výkon.

Takže moje otázka zní:

Volili by jste raději ten výkonově slabší typ, ale s kovovým ponor. mixérem nebo by jste dali přednost tomu silnějšímu, ale s plastovým ponor. mixérem.

A jde rozdíl mezi 350W a 400 W vůbec poznat?

Děkuji za všechny rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jo jo, poznat to je. Výkon je nejdůležitější. Když má utáhnout třeba pomazánku ze sýra a másla nebo tužší těsto, tak každá otáčka je poznat.*uf* A ještě koukněte, u některých píší, že po několika minutách se má nechat odpočinout. To mám já u jakési ETA. *hej*Nástavce z umělé hmoty jsou velice kvalitní, klidně s ním horkou omáčku rozmixujete. ;)Důležitější jsou ty převody uvnitř, které vidět nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]