Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,včera mi přišlo vyúčtování od mého operátora 02,platila jsem tentokrát o 100 kč víc než je dané,mám FREE,čili jsem měla 120 SMS zdarma,volání do 02 zdarma,na jiné operátory 20 min.zdarma.Nic jsem nepřesáhla,tak jsem na to chvilku koukala,co se děje,až jsem si všimla,že mám tarif FREE Modrá,vadí mi,že se mně nikdo nezeptal,jestli o to stojím,najednou ho tam prostě mám,ale kvůli tomu ani nepíšu,sice platím o 100 Kč víc,nevím,jestli jsem dobře pochopila,že s tímto tarifem mám SMS zdarma,veškereé volání ke všem operátorům taky?čili třeba na Vodafon, TMobil?A můžu si povídat jak dlouho chci?Zkusila jsem se zeptat na vyúčtování na jejich chat,ale nepodařilo se mi do toho dostat,v pondělí si zajdu do jejich 02 obchodu,ale nevím,jestli do té doby můžu volat komukoliv zdarma?Díky za vysvětlení
Nikdo se mně neptal,ani nevolal,dost udiveně jsem koukala,že platím víc,tak jsem kontrolovala všchny moje SMS,hovory podle toho vyúčtování,měla jsem docela vztek,že netuším proč,až když jsem to celé četla podrobně,tak jsem si toho všimla,chodí mi to na mejl,myslím vyúčtování,ten 1 GB je mi nanic,protože mám pořád tlačítkový mobil,starou Nokii,doma jsem na noutbuku.Kdybych to věděla,tak bych už ten měsíc si nehlídala,kam volám,abych to nepřetáhla.
Neskončila vám původní smlouva? Nebo máte smlouvu na dobu neurčitou?
Stává se, že při ukončení smlouvy vám budou tvrdit, že vaš tarif již neexistuje, vy jste si neohlídala konec smlouvy a tak převedli na něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.