Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes jsem byla v elektru, že si kooupím TV. Chtěla jsem něco kolem úhlopříčky min 120cm a cenově do 13 tisíc. Prodavač mi uázal čtyři televize, ale už mi nebyl k nim nic schopen říct natož doporučit jednu z nich. Jedný co, že ta jedna Hisense je teď v akci
Proto bych se chtěla zeptat zde v poraděn zda by někdo byl ochotný se na ně podívat a říct názor,
každýho věc, jen dotaz, budete se na tu TV dívat z 10ti metrů že musí mít metr a půl uhlopříčku? ono není moc příjemný otáčet celou hlavou aby jste viděla do všech rohů obrazovky.
H265 maj všechny, takže pro současnej příjem pozemního vysílání v ČR jsou vhodný všechny, tzn vrátil bych se do obchodu, podíval se na všechny 4, vybral tu s nejhezčím obrazem, a objednal si ji přes net, aby šla do 2 týdnů případně vrátit. za mě asi ten Samsung, mám od něj 2 TV a bez problému, nebo případně LG, má webOS 4.5 a ten už je narozdíl od předchozích verzí celkem svižnej. Hisense znám jen z reklamních bannerů ze zápasů Ligy Mistrů
Protože je více výrobců, kterí mají více druhů, tak si každý vybere dle svého požadavku.
Já si v pátek přivezl 55 Hisense.
Proč tuto, chtěl jsem při přepnutí vidět, kolik je hodim a co dávají, popřípadě kdy to skončí. Některé televize tuto možnost nemají jedině si zmáčknout pak info. A to jsem nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.