Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou TV vybrat?

Od: karolina000 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den dnes jsem byla v elektru, že si kooupím TV. Chtěla jsem něco kolem úhlopříčky min 120cm a cenově do 13 tisíc. Prodavač mi uázal čtyři televize, ale už mi nebyl k nim nic schopen říct natož doporučit jednu z nich. Jedný co, že ta jedna Hisense je teď v akci

Proto bych se chtěla zeptat zde v poraděn zda by někdo byl ochotný se na ně podívat a říct názor,

expert.cz/...

expert.cz/...

expert.cz/...

expert.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

každýho věc, jen dotaz, budete se na tu TV dívat z 10ti metrů že musí mít metr a půl uhlopříčku? *smich* ono není moc příjemný otáčet celou hlavou aby jste viděla do všech rohů obrazovky.
H265 maj všechny, takže pro současnej příjem pozemního vysílání v ČR jsou vhodný všechny, tzn vrátil bych se do obchodu, podíval se na všechny 4, vybral tu s nejhezčím obrazem, a objednal si ji přes net, aby šla do 2 týdnů případně vrátit. za mě asi ten Samsung, mám od něj 2 TV a bez problému, nebo případně LG, má webOS 4.5 a ten už je narozdíl od předchozích verzí celkem svižnej. Hisense znám jen z reklamních bannerů ze zápasů Ligy Mistrů *hi*

re4zon
Kdyz nic nevim, radsi neradim. 120cm je uz ze 3, 5m male. Znacka televize neznamena temer vubec nic. Obraz v krame nejde dost dobre posoudit, pokud si clovek neprinese vlastni zaznam a vsechno si neprenastavi.
au1
rikam, kazdyho vec s tou uhloprickou, presne jak rikas, kdyz nic nevim tak radsi mlcim. nepovazuju se za nejakyho extra nabusenyho expetra ohledne televizi, ale nejakou tu vetsi tv doma mam, a delam ve fabrice kde se tv vyrabely, takze si troufnu rict, ze toho budu vedet vic nez ty :)

re4zon
hodnocení

0x
Z techto ani jednu. Hisense 55u7b je za 12000 a obrazove je o tridu vys nez vyse uvedene. Akorat system je trochu uzavreny, ale jestli nepotrebujete kraviny jako aplikace a internetovy prohlizec v tv (coz je stejne nepouzitelne), nebude vam to vadit.

hodnocení

0x
Za stejné peníze se dá koupit android tv od TCL se všemi výhodami otevřeného systému. Do Samsungu ani LG nedostanete Kodi ani Vlc. Nejspíš bude problém i s použitím vlastního playlistu IPTV. Vím že to co jmenuju je pro spoustu lidí zbytečnost nebo o tom nikdy nrslyseli, ale vzhledem k tomu jak se zvyšuje podíl IPTV na trhu je možné že by vás to mohlo zajímat za rok za dva. A co pak s televizí která to neumí. To je jako s HBB. Taky se bez něj obejdte ale s ním je větší sranda.
Já mám vybráno a čekám jen až pojedu kolem electroworldu abych si poslechl jaký má zvuk. Aby to nebylo jako poslouchat radio z plechovky.

hodnocení

0x

Protože je více výrobců, kterí mají více druhů, tak si každý vybere dle svého požadavku.

Já si v pátek přivezl 55 Hisense.

Proč tuto, chtěl jsem při přepnutí vidět, kolik je hodim a co dávají, popřípadě kdy to skončí. Některé televize tuto možnost nemají jedině si zmáčknout pak info. A to jsem nechtěl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]