Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd

Od: mmoott odpovědí: 1 změna:

Cauves vsem, nainstaloval jsem si na pc DVDmechaniku a prehravac DVDXplayer.

Originalni DVD mi to prehraje bez problemu,ale problem nastava u vypalenych DVD.

Mam vypalene dvd ze dvou ruznych vypalovacek a ani jedno mi nejde prehrat. Vubec se mi nezobrazi obsah ´DVDmechaniky,jen mi to hodi hlasku"disk nelze precist"

Poradte, diky moc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No jestli se náhodou nejedná o nějaký hodně starší model DVD mechaniky. Ty bez problémů přečtou DVD ROM (originální DVD) ale s vypalovanými mohou mít problém. A to v závislosti taky na tom, jestli jsou to Pluska či Mínuska a u RW, vzledem k jejich menší odrazivosti to může být ještě horší. Možné je i poškození obou disků (poškrábání). Doporučuji vyzkoušet disky na jiném PC či mechanice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]