Kolísá mi tv signál až vypadává (dost často)někdy to jsou Čtéčka jindy ostatní u chytré Philips TV se zabudovaným StB,ale u druhé LG se settoboxem externím ne.Je to z jedné antény je pravda že v těch chytrých tv jsou slabší ty přijímače aspoň mi to tvrdil anténář?
Anténář je trouba. Začíná se s anténou bez zesilovače (pokud je vysílač 2km, tak naprosto určitě) a jednou TV. Po nastavení antény pokud je vše v pořádku, zapojit rozbočovač a druhou TV. Když to na druhé TV nechodí nebo jen tak, jak popisuješ, nejspíš bude vada v rozbočovači, velice zřídka pak v TV.
TV se zabudovaným stb neznám. Buď má tuner staršího provedení a pak je nutné použít externí stb, nebo má tuner, který umí DVB-T2, HEVC.265 a pak žádný stb ani externí ani zabudovaný nepotřebuje. Citlivosti tunerů jsou u TV vesměs srovnatelné.
Je to z jedné antény a to jaké společné, individuální, pokojové, se zesilovačem, nebo bez, s rozbočovačem nebo s odbočovačem? Dělalo to i v minulosti? je to ze stejného vysílače? Nevysílá se signál odjinud?
pepe*
Z jedné antény na komíně směrová individualni opakovač(vysílač) asi chytám odraz nebo nevim vysílač mám na visuální dohled ale když to namířim přímo tak nic z toho nebylo (2 km), mám to úplně na druhou stranu jsem v kopcích mám odrušovac lte i zesilovač hodně silnej prej
Mně kostičkoval obraz na programech ĆT (HD) dokud jsem měl na přípojce z STA pasivní rozbočovač antenního signálu. Po jeho odstranění problém zmizel. Vyzkoušejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.