Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolísání dbvt2

Od: pepe* odpovědí: 15 změna:
Kolísá mi tv signál až vypadává (dost často)někdy to jsou Čtéčka jindy ostatní u chytré Philips TV se zabudovaným StB,ale u druhé LG se settoboxem externím ne.Je to z jedné antény je pravda že v těch chytrých tv jsou slabší ty přijímače aspoň mi to tvrdil anténář?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Anténář je trouba. Začíná se s anténou bez zesilovače (pokud je vysílač 2km, tak naprosto určitě) a jednou TV. Po nastavení antény pokud je vše v pořádku, zapojit rozbočovač a druhou TV. Když to na druhé TV nechodí nebo jen tak, jak popisuješ, nejspíš bude vada v rozbočovači, velice zřídka pak v TV.

TV se zabudovaným stb neznám. Buď má tuner staršího provedení a pak je nutné použít externí stb, nebo má tuner, který umí DVB-T2, HEVC.265 a pak žádný stb ani externí ani zabudovaný nepotřebuje. Citlivosti tunerů jsou u TV vesměs srovnatelné.

111®
hodnocení

1x

no jo rozbočovač tlumí signál o cca 25-30%

111®
hodnocení

0x

Je to z jedné antény a to jaké společné, individuální, pokojové, se zesilovačem, nebo bez, s rozbočovačem nebo s odbočovačem? Dělalo to i v minulosti? je to ze stejného vysílače? Nevysílá se signál odjinud?

pepe*
hodnocení

Z jedné antény na komíně směrová individualni opakovač(vysílač) asi chytám odraz nebo nevim vysílač mám na visuální dohled ale když to namířim přímo tak nic z toho nebylo (2 km), mám to úplně na druhou stranu jsem v kopcích mám odrušovac lte i zesilovač hodně silnej prej

Na dva kilometry a se zesilovačem. Nemáš naopak moc silnej signál? To je pro televizi skoro to samý jako slabý signál.

pepe*

Vše dělal anténář jen nechápu proč ČT zlobí nebo nejde a ostatní jdou na 100 a jindy je to naopak

hodnocení

0x

Mně kostičkoval obraz na programech ĆT (HD) dokud jsem měl na přípojce z STA pasivní rozbočovač antenního signálu. Po jeho odstranění problém zmizel. Vyzkoušejte.

novak1*
hodnocení

0x

Vyhoď zesilovač a nebo otoč antenu naopak ,jiným smerem ,i tak to chytneš z 2 km. Bude slabší signál .

anton*
hodnocení

0x
Pepe a v jaky lokalitě se nacházíš? .
pepe*
Jince okr.Příbram
pepe*
Jince okr.Příbram teď ČT síla signálu skáče 0 pak 97 kvalita 0 ostatní programy bez problémů jestli mlha to dělá?

anton*
hodnocení

0x
Pravděpodobně.. Inverze, jaký kanál tam příjmáš u ČT? .
pepe*
08.11.20 10:38
Kanál 29

anton*
hodnocení

0x
Pokuď ti to předtim nedělalo, tak asi tohle inverzní počasi. Těžko hodnotit na dálku... Když to nevidím osobně, jak to u tebe vypadá.. A není změřeno.
pepe*
Přeladil jsem a už jde vše tak nevím díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]