Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setopbox do USB

Od: aloisb® odpovědí: 4 změna:

Mám malou TV HYUNDAI PDL 783 UHDDVBT, která neumí kodek H.265 a má výstupní konektor HDMI a vstupní konektor USB. Potřeboval bych zakoupit malý SETOPBOX s kodekem H.265, který by šel zasunout do toho USB, ale nikde jsem ho nenašel. Mají jen SETOPBOX, který se zasune do HDMI. Nebo by šlo v krajním případě předělat ten konektor HDMI na vstupní?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

4x
Hdmi je výstup/vstup obraz zvuk. Usb je vstup/výstup datový. Settopboxy mají hdmi výstup do tv ale usb vstup pro přehrávání a nahrávání na disk. Pravděpodobně žádný STB nebude posílat do tv data přes usb a následně by je tv dekódovala... Kodek tedy přehrajte v STB a přes hdmi se zobrazí v tv.
fugass*
Ps: vcera jsem rodičům v datartu koupil Hyundaie za cca 500 Kč, má hdmi a usb. Umí H265. Nekomplikujte si život hledáním vstupů. Zapojte jej do hdmi a z flashky nebo disku přes něj přehrajte téměř vše. V obchodě poradí...
hodnocení

Moc dêkuji za naději, že ten konektor HDMI je také vstupní.*palec*

hodnocení

3x
USB tuner vám na televizi fungovat nebude, na to rovnou zapomeňte. Ten slouží pro paměťová zařízení.
Určitě to má aspoň nějaký AV vstup, ne? A určitě to HDMI není vstupní?
EDIT: AV vstup to má, takže koupit settopbox co má AV výstup, ideálně stejný konektor jako to má vstup (4pin 3,5mm jack - mám doma settopbox i s tímto konektorem) a vhodný propojovací kabel, ať nemusíte řešit další redukce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]