Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit programy

Od: zavinac® odpovědí: 20 změna:

Zdravím,,,,,nejde mi naladit programy na stabilních číslech pokaždé jsou jinde děkuji

mám setobox Vivax

DVB-T2 181

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

A v návodu to není? Chápu že se čte jako poslední...

hodnocení

,,jisteže ho čtu,ale není mi to moc srozumilelné

111®
hodnocení

2x

zkusil bych EDITACI

doplněno 05.10.20 14:20:

16 Základní operace Program Pro vstup do menu stiskněte tlačítko MENU a zvolte [Program] použitím tlačítek VPRAVO/VLEVO pro pohyb v menu.
Menu umožňuje přizpůsobit nastavení správy programů.
Zvolte opci a stiskněte OK nebo tlačítko VPRAVO, abyste přizpůsobili nastavení.
Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění menu.
Program Edit – Správa programůAbyste upravili preference programů (uzamknutí, přeskakování, oblíbené, přemístění nebo vymazání), je třeba vstoupit do menu pro správu programů (Program Edit).
Toto menu vyžaduje přístupové heslo. Zadejte přidělené heslo 000000.
Hlavní tovární heslo pro odemčení je 888888 Tohle asi netřeba
FAV – Nastavení oblíbených kanálůMůžete vytvořit seznam oblíbených programů, ke kterému můžete jednoduše přistoupit.
Postup nastavení oblíbených TV nebo rádio programů:
1. Zvolte požadovaný program, a poté stiskněte tlačítko FAVOURITE (FAV).
Objeví se symbol ve tvaru srdce a program je označený jako oblíbený.
2. Zopakujte předchozí krok, abyste vybrali více oblíbených programů.
3. Pro potvrzení a opuštění menu stiskněte tlačítko EXIT.

Neuvedla jste typ.číslo STB tak snad je to ono

hodnocení

je to úplně na začátku..to není ono?

hodnocení

Děkuji moc

111®
hodnocení

2x

Zadařilo se?

hodnocení

JO,,,,několik programů jsem zvládla se strachem,,,budu pokračovat děkuji moc

hodnocení

0x

To je asi normální. Budete si muset kanály seřadit podle svého.

hodnocení

Když je seřadím,jsou zase jinde

jentakk
hodnocení

0x

Najděte v menu Funkci Fast Scan. Některé STB mají volbu zakázat Fastscan.

05.10.20 13:59
hodnocení

Jak naladit programy

hodnocení

0x

Co si takhle přečíst Návod k obsluze? Já vím, ten se vytahuje až když nic jiného nepomáhá, že*smich*

hodnocení

,,je to pro mne složité nejsem chlap,,tak ...

hodnocení

tohle se mi objeví když sám MENU

pet*
hodnocení

0x

Prosím o radu, návod jsem si přečetl takže programy si seřadím jak potřebuji ale cca jednou za týden se mi programy sami přehodí na jiná čísla, skoušel jsem všechno možné nastavení ale dělá mi to pořád. Nevíte prosím co mám špatně nastaveno? momentálně mám seřadil podle lcn a lcn vypnuto.

Dejte set-top box do továrního nastavení, znovu nalaďte, vypněte LCN, a místo seřadit podle LCN zvolte řazení ONID.

pet*

Děkuji, nastaveno, za týden se ozvu jak to dopadlo. Děkuji.

pet*
hodnocení

0x

Tak to bohužel nepomohlo, programy se mi zase přeladili. Dal jsem setopbox do továrního nastavení, naladil jsem programy, dal jsem seřadit podle onid, lcn vypnuto, v editaci programu jsem si seřadil jak je chci mít po sobě a dal jsem uložit. týden to vydrželo a znova se mi přeladili všechny čt po sobě prima po sobě, nova po sobě. Prostě nevydrží to nastavení který si tam dám jak to chci mít já seřaděný.

111®
hodnocení

0x

není tam někdeautomatická aktualizace programů?
Není možnost poskládané programy uložit na flešku?
Není nutno je nejdříve označit jako oblíbené a ty pak seřadit?

pet*

musí tam nějaká aktualizace být ale nepřišel jsem na to kde se to nastavuje a jak to vypnout. skoušel jsem přepínat všechno možný ale prostě na to nemůžu přijít. jednou za týden se mi to prostě všechno přeladí. Nastavil jsem si to aby se to řadilo podle abecedy a přejmenoval jsem ty pořady tak aby se mi při přeladění zobrazili jako první po sobě ale jak se to přeladilo tak se mi ty programy i přejmenovali takže se to zase všechno rozházelo. Jedinou možnost kterou asi mám je koupit jinej přístroj, ale strašně mě to sere tak to pořád skouším protože to přece musí nějak jít nastavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]