Dobrý den, obracím se na vás s dotazem jaké máte někdo zkušenosti se sušičkou prádla popřípadně pračkou se sušičkou. Je to pomocník? Neznehodnocuje to prádlo? Děkuji
Určitě dva spotřebiče zvlášť, mám sušičku 3,5 roku a jsem spokojená. Že by se něco zničilo, že bych to musela vyhodit to ne. Urychlí to čas, dopere pračka, hned přendám do sušičky, po sušení hned skládám a uhladím. Dřív pod sušákem ulpýval prach, sušák zavazel. Dobré na odstranění vlasů, zvířecích chlupů apod.
Máme Beko. Předchozí Siemens se odporoučel 2 měsíce po záruce. Pak věřte značce. Beko jsme nekoupili tu nejlevnější, ale asi za 17tis. Funguje mnohem lépe než Siemens (stejná jako Bosch).
Pračku se sušičkou jsem kdysi měla- Malber a za sebe nedoporučuji. Musela jsem polovinu prádla po vyprání vyndat a sušit nadvakrát, takže jsem buď prala, nebo sušila a zase sušila a odešla rychle. Ale prádlo mi neznehodnocovala.
Sušičku používám už 25 let, mám už třetí a bez ní bych nemohla být. Je to super pomocník, vůbec nevezmu žehličku do ruky, prádlo krásně načechrané, měkké a voňavé. Mám ale zvlášť sušičku a pračku. V žádném případě nedoporučuji sušičku s pračkou dohromady, protože vyždímané prádlo se zachmoustá a po usušení je zmačkané a sežvejkané. Leda nastavit jen praní, po ukončení prádlo vyndat, roztřepat, vrátit zpátky a pustit sušení. Máme to osobně vyzkoušené, není to můj výmysl.
Neni pravda, ze pracka se susickou je nesmysl, to platilo kdysi. Ma to ale nekolik podminek: - nesmite koupit nejlevnejsi kram, ale idealne aspon stredni tridu, AEG nebo i drazsi znacku - musite tam pri suseni dat pradla mene - nesmite tam dat ruzne druhy pradla najednou, rifle s bavlnenym trikem najednou poradne neususite - musite se smirit s vyssimi provoznimi naklady, suseni v kombinaci je hodne drahe Pokud nemate misto nebo susite jen vyjimecne, klidne kupte kombinaci.
Je to výborné, zvlášť pokud nemáte zahradu. Každé ale zvlášť. Dnes je možné postavit na sebe, existují adaptéry pro takovou variantu a nezabírá to pak další místo. Máme zn. AEG a spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.