Nejste přihlášen/a.
Dobry den, padol mi telefon z velkej výšky, obraz nejde iba také skvrny biela ruzova zelena...da sa vypnut zapnut. Moja otazka, prosim vas, či by sa dali z tohto mobilu vytiahnut veľmi cenné fotky ulozené v nom, ale nie na karte, v telefone. Bojim sa prezvonit tento telefon, ci ho viac nepokazim..
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
0x
Co to je za telefon? Pokud je usb pripojeni defaultne nastavene na prenos dat, tak to pujde jednoduse, staci pripojit k pc. Pokud ne, tak bez alespon castecne funkcniho displeje to pujde tezko. Ale u vetsiny telefonu jde koupit za par stovek displej z ciny a vymenu zvladne prumerne zrucny clovek za hodinu.
jano*
Dakujem. To ste ma potesili aj dnes v mobilshope ze hej to pojde a je to dost drahe.v nednom 70-80 eur v druhom 90 eur, ze tie skla na samsung su drahe. Hm predtym mi mobil padol do vody, tam som mala tiez fotky drahe mojmu srdcu a ze ho mam doniest a pozru sa na to. Ten predtym mobil bol vo vode dlhsie ale zablikal. Inak nic. Myslite, ze existuje niekto kto by z neho dokazal tie fotky vybrat? To je xaomi mobil. Telefon tento co mi vcera padol je A10 samsung. Tak dakujem majte sa najlepsie.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]