Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei Y5p vs Xiaomi Redmi 9C - Co je lepší?

Od: peta* odpovědí: 5 změna:

Zdra­vím chtěl bych se vás jest­li ne­má­te ně­ja­ké zku­še­nos­ti s těch­to 2 te­le­fo­nů?
Já prá­vě teď­ka uva­žu­ji o kou­pi a ne­vím, kte­ré­ho si vy­brat je­di­né co mě udi­vi­lo by­la ce­na oko­lo 2000 což je pro mě vý­hod­né.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Pro Huawei platí zákaz aplikací Googlu na telefonech,embargo je prodloužené o rok,nahradí je seznam.cz.Šel bych do Xiaomi.

hodnocení

0x
9C stojí cca 3000, ne dva. Jinak pohodový telefon, teď jsem ho kupoval synovi. Xiaomi obecně je vpohodě, můžu doporučit. U huawei bude problematická podpora googlu.
priklad11*

Xiaomi ano, ale tenhle typ je asi pěkně ošulenej.

cena-vykon.cz/...

Není to tak hrozné. Mimochodem, srovnávat ty dva modely ač jsou oba devítkové řady je naprosto mimo. Nicméně, 9C 3/64 je pro nenáročné použití naprosto vpohodě.Sám mám vyšší řadu, takže můžu porovnávat.

hodnocení

0x

Huawei je díky Trumpově obchodní válce nepoužitelný, proto také ecny stále klesají. U Xiaomi trochu pozor na parametry, firma má občas sklon lhát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]