Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setřídění programů na satelitu

Od: montana9908* odpovědí: 3 změna:

Prosím o přesný postup setřídění naladěných programů satelitu s kartou SKYLINK tak , abych měl české ,slovenské a zajimavé programy seřazené všechny od 1 za sebou podle mé obliby.

výtka
Upozornění od sys maverick 01. 02. 2010 13:46:51
Byl by moc velký problém zmáčknout tlačítko dolnit odpověď případně dát odpovědět na svou otázku a tam napsat další info? Duplicity mažeme, je to pak zbytečný chaos!Přístroj je podle smazané duplicity HUMAX

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

2x

Doporučuji se věnovat svému resívru věnovat věnovat a učit se i několik hodin denně.A pokud nejsem tak tech.nadaný bude to trvat i delší čas.Např.já vlastním stb KAON-Xtreme už 5 let a furt se učím jej ovládat.

jirbar*
hodnocení

1x

Je to "neštěstí" takhle klást otázky. Mám 3 různé STB a u každého se to dělá jinak. Především vždy si přečtu návod. Jenže pisatelka asi návod číst nechce, nebo ho nemá a proto se ptá.

A já se ptám kterým STB mám začít. KAON, Golden, Ariva.

ar*
hodnocení

0x

Nevím jak můžete čekat radu, když ani neuvedete model vašeho satelitu on Humax nedělá jen jeden. Oběma dříve odpovídajícím dávám dobrou. NAUČTE SE ZADÁVAT OTÁZKU CO NEJKONKRÉTNĚJI

Nicméně tady je odkaz kde si můžete stáhnout český manuál k Humaxu humax.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]