Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo ještě nemá STB DVB T2

Od: priklad11* odpovědí: 22 změna:

Tak co s tím uděláme. Je to jen pár měsíců co se tady několik osvědčených rádců posmivalo, názoru, že za chvíli nejspíš opět budeme kupovat nový STB nebo TV. A je to tady. Zatím jen v Praze, ale ono to půjde rychle. Tak jaký tedy STB, aby jsme nemuseli kupovat novou TV.

cnews.cz/...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Skylink ať si nabízí co chce, mně bohatě stačí volné šířené programy.
Nevím o co vám tím stylem otázky jde, kupovat si nic nemusíte :)
priklad11*
hodnocení

Jsi skromný člověk. Budiž pochválen

kepler*
hodnocení

2x

Nemají ho všichni, kdo mají internetovou a satelitní TV. A nikdy žádné nové krabičky k TV potřebovat nemusí, ani nové televizory. No a mají 5x víc programů. Vítejte v nových časech! *frajer*

priklad11*
hodnocení

Co máš za problém. Otázka byla. Tak jaký tedy STB.

jirib
Sorry,ale trošku zmatený dotaz.
Tvůj odkaz je na placenou nabídku pozemní nebo internetové tv.Na to ti stačí tv se slotem na kartu nebo na Skylinklive notebook nebo telefon.
Nabídek na placenou tv je celá řada,někteří operátoři nabízejí svoje boxy.
99% lidí nemá zájem o pozemní placenou nabídku...asi jen 10.tis "pražáků".
priklad11*
hodnocení

Zmatený jsi spíš ty. Došlo k tomu ž,e se zavádí placené pozemní vysílání v DVB T2. Začal s tím Skylink a jen v Praze. K příjmu musí být přístupová karta a přístroj musí umět DVB T2. Slotem pro kartu jsou již delší dobu vybaveny TV, ale ne všechny umí DVB T2. Takže co s tím, když moje TV neumí DVB T2 a chci přijímat placené pozemní vysílání v DVB T2

jirib
Kup si novou tv,za dva roky placení ti ji potom Glisník možná dá i zadarmo.
Dotaz,začínající takto: "Tak co s tím uděláme. Je to jen pár měsíců co se tady několik osvědčených rádců posmivalo, názoru, že za chvíli nejspíš opět budeme kupovat nový STB nebo TV." Bude lepší smazat.
Být adminem tak dotaz smažu...
Když ti nestačí několik desítek běžných programů a chceš nějaký navíc, tak holt nezbývá nežli platit. Co je na tom divného, či k nepochopení?
priklad11*
hodnocení

Pánové tak si to najděte, když byla diskuze o STB, že nejsou vybaveny slotem, co k tomu rádci napsali. Teď by se hodil STB se slotem a kartou. Nová TV je jen na obtiž. Je tam jeden slot, takže přehazovat karty. Dnes jsem ověřil u Skylinku, že musejí být dvě přístupové karty.

A pochopitelně, že jsou ty programy placené, s tím se počítá.

Chápu, že někdo není schopen pochopit.

Já to nepotřebuji, tak co bych někde něco hledal.
Jako obvykle, hledáš problém tam, kde žádný není.
priklad11*
hodnocení

Mně je úplně fuk, že ty to nepotřebuješ. A nikdo Tě neprosí, aby jsi hledal.

Vždyť ty píšeš, že si to máme najít.
Jen mě ještě vysvětli, proč mít vlastně dvě karty?
priklad11*
hodnocení

Hledat pochopitelně nic nemusíš. Ovšem kdyby jsi našel, tak by jsi si přečetl, úvahu, že nejspíš to bude brzo chtít nový STB čemuž se někteří šklebily. Já nevím o žádném STB který umožňuje přístupovou kartu. Takže pokud jsem si koupil STB kvůli DVB T2, tak nové pozemní vysílání v HD nemám šanci. Pokud budu mít novou TV se satelitním tunerem a budu chtít taky poslouchat některé jiné programy které Skylink poskytuje, tak musím měnit karty.

Prostě chci nalézt způsob jak umožnit příjem satelitního vysílání i příjem nového placeného pozemního vysílání, abych si nemusel přístupových karet vůbec všímat.

Třeba TV s STB a to STB je vybaveno přístupovou kartou. TV pochopitelně taky.

Jaký program vysílá pouze v pozemní placené televizi a není na satelitu?
Takže, když máš satelit je tvůj pláč o dvou kartách a jejich přehazování naprosto mimo.
priklad11*
hodnocení

Už se na to vybodni. Porovnávat nabídku nebudu. O tom to není. V případě špatného počasí (dosti často) je satelitní vysílání nekoukatelné.

Že je satelitní vysílání v době špatného počasí nekoukatelné není problém satelitu, nýbrž tvůj. Chce to alespoň 80 cm parabolu a nechat si ji seřídit podle měřáku, ne podle oka. Já mám v době opravdu špatnýho počasí signál slabší, to ano, ale stále to jde. Nevypadává, nekostičkuje.
priklad11*
hodnocení

Tak si to pochval. Anténa je 80 cm a dobře seřízená

hodnocení

1x
Já ho do teď doma nemám. :)
Na televizi se skoro vůbec nedívám, tak mě to nijak netlačí. :)

sirokko
hodnocení

0x

Pokud máš televizi s DVB-T2 (což nevíme, když to nenapíšeš), tak Novy a Primy a jejich sestry jedou na pozemním vysílání zdarma v SD rozlišení. Varianta, kterou uvádíš v odkaze je pro ty, kteří hodlají sledovat zmíněné stanice v pozemním vysílání v HD. Pokud máš novější televizi, tak tam je patrně i CL slot pro kartu k naladění těchto programů.

priklad11*
hodnocení

Kdyby TV uměla DVB T2 tak bych se nezajímal o STB. A chci i jiné programy než jsou v MUX

hodnocení

0x
Co chceš vlastně dělat? Tohle si nemusíš kupovat, to je jen nabídka navíc.
priklad11*
hodnocení

Dobrá rada. Mohu i dát TV do sběrného dvora, když na to přijde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]