Nejste přihlášen/a.
Tak co s tím uděláme. Je to jen pár měsíců co se tady několik osvědčených rádců posmivalo, názoru, že za chvíli nejspíš opět budeme kupovat nový STB nebo TV. A je to tady. Zatím jen v Praze, ale ono to půjde rychle. Tak jaký tedy STB, aby jsme nemuseli kupovat novou TV.
Nemají ho všichni, kdo mají internetovou a satelitní TV. A nikdy žádné nové krabičky k TV potřebovat nemusí, ani nové televizory. No a mají 5x víc programů. Vítejte v nových časech!
Zmatený jsi spíš ty. Došlo k tomu ž,e se zavádí placené pozemní vysílání v DVB T2. Začal s tím Skylink a jen v Praze. K příjmu musí být přístupová karta a přístroj musí umět DVB T2. Slotem pro kartu jsou již delší dobu vybaveny TV, ale ne všechny umí DVB T2. Takže co s tím, když moje TV neumí DVB T2 a chci přijímat placené pozemní vysílání v DVB T2
Pánové tak si to najděte, když byla diskuze o STB, že nejsou vybaveny slotem, co k tomu rádci napsali. Teď by se hodil STB se slotem a kartou. Nová TV je jen na obtiž. Je tam jeden slot, takže přehazovat karty. Dnes jsem ověřil u Skylinku, že musejí být dvě přístupové karty.
A pochopitelně, že jsou ty programy placené, s tím se počítá.
Chápu, že někdo není schopen pochopit.
Hledat pochopitelně nic nemusíš. Ovšem kdyby jsi našel, tak by jsi si přečetl, úvahu, že nejspíš to bude brzo chtít nový STB čemuž se někteří šklebily. Já nevím o žádném STB který umožňuje přístupovou kartu. Takže pokud jsem si koupil STB kvůli DVB T2, tak nové pozemní vysílání v HD nemám šanci. Pokud budu mít novou TV se satelitním tunerem a budu chtít taky poslouchat některé jiné programy které Skylink poskytuje, tak musím měnit karty.
Prostě chci nalézt způsob jak umožnit příjem satelitního vysílání i příjem nového placeného pozemního vysílání, abych si nemusel přístupových karet vůbec všímat.
Třeba TV s STB a to STB je vybaveno přístupovou kartou. TV pochopitelně taky.
Už se na to vybodni. Porovnávat nabídku nebudu. O tom to není. V případě špatného počasí (dosti často) je satelitní vysílání nekoukatelné.
Pokud máš televizi s DVB-T2 (což nevíme, když to nenapíšeš), tak Novy a Primy a jejich sestry jedou na pozemním vysílání zdarma v SD rozlišení. Varianta, kterou uvádíš v odkaze je pro ty, kteří hodlají sledovat zmíněné stanice v pozemním vysílání v HD. Pokud máš novější televizi, tak tam je patrně i CL slot pro kartu k naladění těchto programů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.