Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejede hifi věž?

Od: rpt* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám hi-fi věž která mi nehraje tak bych se chtěl zeptat zda-li by mi někdo náhodou neporadil...takže popis mé závady : Hifi věži svítí kontrolka rádio najede dá se štelovat jako frekvence ale vůbec nic nehraje! a displej nesvítí. jakomyslel bych si že odešly reproduktory ale nějak se mi to nezdá...inu pokud někoho napdane čím to může být tak moc děkuji předem...budu se těšit...

doplněno 31.01.10 17:29:

Velice se omlouvám za blbě nahranou fotografii!

Proč nejede hifi věž?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Skus ju vytiahnut zo siete na nejake 3_4 hodiny.Potom zapni a uvidiš,niekedy to stači.Niekedy sa zapoji ochrana a ta sa vynuluje takto.

Ale pokial ani displej nesvieti mam take tušenie že ti odišla nejaka čast zdroja.Chyba ti nejake napätie.

Treba rozobrat a merat a merat.*jasne*

raadek*
hodnocení

0x
Nevypalil si koncovy zesilovac? Co sluchatka, hraji? Mas nejaky merak aby si zmeril vystup a odpor reprobeden? R.
rpt*
hodnocení

merak bohužel nemám!

rpt*
hodnocení

No to nevím jestli jsem to vypálil elektronice nerozumím vůbec...a sluchátka taky nehrajou!

raadek*
Mas kamarada, ktery se zabyva elektronikou? Kolik ta vezicka stala a jak je stara? Vis kde mate sberny dvur? Nelibi se ti nejaka nova? Promin, ze pisu v otazkach, ale jinak se odpovidat neda. R. :-D
rpt*
hodnocení

Takového kamarada nemam, stala asi 3000 jo vim kd eje sberny dvur libit se mi libi i nove ale radsi bych zustal u moji stare (věže)

raadek*
Muzes to dat do servisu, ale cena opravy se bude blizit hodnote vezicky, jestli bude vubec opravitelna. Jeste mas moznost ji dlabnout odpojenou od site a opticky zkontrolovat vnitrnosti, ale zrejme odesel nejaky integrac. R.

jabraka*
hodnocení

0x

RPT:

Především HI-FI věž má nejéně tři vstupy pro zdroj signálu.

Fm radio,je interní.Kasetten deck ,nebo CD interní.

Externí vstup univerzální-link ,externí vstup pro mic.-mikrofon.

Pokud je¨v pořádku zesilovač,přepni přepinač vstupů do polohy mic- a strč nějaký neizolovaný drátek do konektoru pro mikrofon.Při plném zesílení by se mělo ozvat silné bručení.Tento zásah není nebezpečný,nic neohrozí.

Totéž proveď i do uni vstupu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]