Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díly do úhlové brusky PWS 230 A1

Od: lestina odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
prosím, zda a kde lze sehnat "hrušku" (velké + malé kuželové ozubené kolo) do Parkside úhlové brusky PWS230A1 zakoupené v obchodu Lidl. Datum výroby 7/2010. Servisové číslo: IAN 54383
Děkuji Vám
Leština Jiří

Náhradní díly do úhlové brusky PWS 230 A1

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Z Lidlu to vydrželo deset let. Co chtít více? Kontaktovat servis a když nic nebude koupit novou.

Pokud skutečně užíváte, neopravovat, určitě se nevyplatí po 10 letech oprava. Byl jsem ve stejné pozici a raději jsem koupil o něco dražší a jsem hodně spokojený neboť má nové funkce:

- má už plynulý rozběh, výborná funkce která šetří kotouče, hlavně na hranách

- více rychlostí (i plynulé), jiná rychlost pro řezání oceli, jiná na kameninu, jiná na brusné papíry či drátěné kartáče

- lehčí, menší rozměrově (usnadněn přístup ve stíněných prostorách) a tím že je nová méně hlučná

hodnocení

2x

Skúste kontaktovať ich servisné stredisko. Ak neuspejete nikde,tak mám jednú doma,praktický nepoúžívanú,na ktorej zhorel rotor. Poštovné plus dohoda a je vaša.

lestinajiri
hodnocení

Děkuji Vám za nabídku. Obrátím se na servisní středisko.
Leština Jiří

hodnocení

0x

Lidl?

Na hodně nářadí mají spoustu dílů na fajnestroje.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]