Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostatečné osvětlení displeje mobilu

Od: vaclavjelinek odpovědí: 7 změna:

Mám úplně nový mobil Xiaomi Redmi 4A.Po 14 dnech užívání náhle se tak zeslabil jas displeje,že je jen s velkými obtížemi čitelný.Nevidím ani na tlačítka.Čím je to způsobeno?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejspíš nastavením jasu displeje. Pokud ho máš na "auto", může to být příčina tvých problémů. Pokud je na ručně, pak se podívej na úroveň nastavení jasu a uprav si ho.

@evzen: Prosím odpověz na dotaz a nezabývej se tu nepodstatnými nesmysly.

evzen
hodnocení

0x
Úplně nový? Jste si jistý? Redmi 4a je 3 a půl ruku starý telefon, který se snad už ani neprodává...
berger*

Heureka nabízí dva shopy,kde to maj skladem. Za dvacetdva stovek...*jasne*

Tak to je mazec, když se maximálně o pár stovek dráž dá koupit aktuální model *smich*
berger*

Mikihans,také je v nabídce repasovaný za 3250kč + 250 doprava. Záruka celých třicet dní...*smich*

vaclavjelinek
hodnocení

Děkuji za odpověď.Opravdu bylo příčinou nastavení jasu na "auto".Teď je vše O.K.

Nešlo,ale vůbec o to,kdy jsem mobil koupil,šlo mi o poradu ke zjištění příčiny.To jen na doplnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]