Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil sony ericcson

Od: lukeos* odpovědí: 10 změna:

Potřeboval bych poradit s mobilem,který by měl tyto parametry- Foťák-5 Mpix, Rozlišení-240x320, paměťová karta-Micro SD, Bluetooth, Java, konstrukce-klasická...můžete poradit, který mobil by měl všechny tyto parametry?,...děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x
Kolegové vám již poradili,jen si dovolím podotknout,že zřejmě nenajdete SE,který by podporoval paměťové karty typu Micro SD,protože drtivá většina (ne-li všechny) SE podporují paměťové karty typu Memory Stick Micro...

tak tak, ericssona mám, a má "nejtrapnější" typ karty . . . za to je zase nejmenší co sem viděl. ;)

pepyk93*

To já mám na své chytré Nokii zase ,,staričkou" MiniSD kartu.V porovnání s microSD je to jako David a Goliáš...*smich* (já mám Goliáše)...:)

hodnocení

0x

je mnoho způsobů , jak si vybrat..

např.: otevři si mobilni-telefony.heureka./...

tam si odfajfkuj kolonky (podle obrázku) co chceš vědět, mně to vyhodilo 33 telefonů podle tvého zadání...

máš tam parametry, fotografie, můžeš porovnávat, vybírat podle ceny a pod.

Jaký mobil sony ericcson
krulis*

Kolik do mobilu chcete investovat?Jinak doporučuju SE C902 ten slpňuje témeř všechny Vaše požadavky,osobně ho vlastním a jsem s ním spokojený:)

doplněno 31.01.10 00:09:

Tady: alza.cz/...

I když v alze je hodně předražený.

ar*

no nemyslím že splňuje všechny požadavky,nepoužívá karty Micro SD ale Memory Stick Micro

krulis*

Ano,proto jsem napsal že slpňuje téměř všechny požadavky

hodnocení

0x

využil bych funce porovnávání výrobků na internetu v jakémkoli obchodě např. megaobchod nebo obchodní-dům nebo datart (př.). Označíte si například 3mobily a dáte tlačítkem porovnat a vyběhne Vám vedle sebe seznam parametrů. Často to bývá přehledné a určitě funkce využijete i v budoucnu. Naučte se to. Alternativou je zajít do prodejny a nechat prodejce ať se snaží. Mobil si osaháte, kupovat nemusíte, a můžete jej třeba zakoupit o 500 až tisíc korun levněji na internetovské prodejně. Nebo např na ukci v interenetu . . .(nebudu jmenovat)

jb*
hodnocení

0x

Já v poslední době hodně laboruju jak s Nokiema, tak i se SonyEricssonama, Samsungama a HTC, a můžu říct, že všechny čtyři značky mají svoje plusy i mínusy. Nedá se říct, že by jeden byl vyloženě lepší než druhej. Třeba pokud jde o foťáky a video, Samsungy nemaj konkurenci, ale zase dostat do nich nějakou Javu nebo je jen spárovat s počítačem je někdy docela honička. Taky ty jejich dotykáče nejsou každýho gusto. Zato designově podle mě vedou. Soňáče maj celkem vychytaný multimédia i konektivitu, ale zase maj o něco horší foťáky, i když papírově to tak není, ale jen papírově. Taky maj ze všech 4 bezkonkurenčně nejhorší podporu videa, designově šedej průměr a v poslední době ve srovnání se Samsungem ani nijak výrazně nezavádějí novinky. Nokie jsou klasicky celkem slušný, takovej lepší průměr, ale s novinkama to taky nepřehánějí, a všechen ten průměr za cenu nadprůměru. Dostanete mobil, kde je nainstalovanej jen základ a vy si ho musíte (můžete) dotvořit. To taky není pro každýho, ale zase ty možnosti pro individuální úpravy jsou velký. HTC jsou samozřejmě mimo, srovnával bych nesrovnatelný. To už jsou PDA, ne mobily. Jejich poslední kousek, touch HD2, je vážně vymazlenej, ale zase zčásti pokulhávaj multimédia. Kdybych si měl vybrat já nějakou konkrétní značku nebo model, tak bych opravdu nevěděl, protože každej má něco dobrýho i něco špatnýho. Asi bych si do HTC HD2 dal lepší foťák, repráky, výkonnější baterii a přidal HW klávesnici a pak bych byl spokojenej. Na chvilku. Ale nekamenujte mě, jen jsem napsal svůj názor. 100 lidí, 100 různejch pravd. I když pravda a lež jsou v podstatě jen dva různý názory na stejnou věc.

sasdax*
hodnocení

0x

Já zase používám tento web: mobilmania.cz/... Do požadavků si zaškrtneš co potřebuješ a výsledek ti to už vyhodí. V katalogu je přes 1200 mobilů s recenzemi, hodnocením, fotkami, podrobného popisu atd. Rozhodně to využij. Když jsem zkusil zadat tvé požadavky do toho vyhledávače, tak mi to vyhodilo šest mobilů a je tam i zmiňovaný C902: mobilmania.cz/.... Ale ty si tam můžeš zadat parametrů více. Co se týká karty, tak v tom nevidím žádný problém. Mám C510 a až na výjimky jsem s mobilem spokojen. Dokoupil jsem 4GB Memory Stick Micro: shop.datainter.cz/... , cena 413,- s DPH a sleduju na mobilu seriály. Obraz úplně v pohodě. Jedna série se tam vleze v pohodě a je dost prostoru na MP3, hry, fotky i natáčená videa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]